fbpx

Slavna manekenka je na svoj ‘baby shower’ prišla kar v poročni obleki!

Dogodki, Lifestyle, Moda, Prva stran, Style Mama, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Je Rosie svojemu partnerju Jasonu Stathamu, ta je tudi oče otroka, ki ga pričakujeta, želela morda nekaj sporočiti?

Saj veste, kaj je ‘baby shower’? Ustreznega prevoda v slovenščini nimamo, gre pa za dogodek, ko se najbližje prijateljice ‘nosečke’ kakšna dva, tri tedne  pred njenim odhodom v porodnišnico zberejo pri njej, naredijo mini žur, nazdravijo otroku in lahkemu porodu, predvsem pa prinesejo lepa in uporabna darila za nosečo prijateljico ter njen bodoči naraščaj.

Ta navada seveda izhaja iz ZDA in Velike Britanije, a tudi Slovenci smo jo že kar uspešno posvojili. Podobno je tako pred dnevi naredila tudi slavna britanska supermanekenka Rosie Huntington-Whiteley, ki s partnerjem, filmskim igralcem, karizmatičnim Jasonom Stathamom, pričakuje otroka.

No, Rosie se je za zabavo z dekleti minuli vikend ob bližajočem se porodu nekam nenavadno oblekla… Sprašujemo se, ali je nevsakdanji izbor za ‘baby shower’ kakšno (ne prav prikrito) sporočilo Rosiejinemu dolgoletnemu partnerju Jasonu?

Očitno si nadvse želi nadeti obleko neveste, saj je slavnostno poročno obleko dala nase kar za to obdaritveno (precej nefomalno) zabavo. Željo po obleki si je izpolnila, mi pa upamo, da ji Statham kot pravi možakar željo po poroki tudi uresniči, po možnostjo z romantično snubitvijo na kolenu in z zajetnim diamantim prstanom…

Obleka, ki jo je oblekla Rosie, je znane znamke Self-Portrait, ki glede na izredno kakovost in trendovskost sploh ni zelo draga. Dolga svilena obleka, ki razkriva ramena in z dodatkom čipke je novost v aktualni kolekciji znamke, ki stane 643 evrov. Ni tako veliko za dobro modno znamko in še za poročno obleko, kajne? Kupite jo lahko tu, celotno pondubo znamke Self-Portrait, ki se nahaja na spletni strani Net-a-Porter in s katero me je prva seznanila Metka Kejžar iz Autocommerca, tudi sama navdušenka nad to čudovito modno znamko, pa si poglejte tukaj.

Peresno nežna in prosojno padajoča tkanina je čudovito objela visoko nosečniški trebušček mlade manekenke, ki je obraz okrasila z okroglimi retro sončnimi očali. Poleg Rosie in kajpak njene obleke si je pohvale zaslužila tudi izbira lokacije in prelepo cvetje. Zdaj pa le še počakajmo, kdaj bo super junak Statham, znan predvsem po filmskih vlogah grobijanov ter bad boyev, padel na koleno in nežno zagostolel besede, ki si jih skoraj vsaka ženska želi slišati, njegova Rosie pa še sploh!

 

Foto: Marie Claire, 9Honey, Elle, Getty, Net-a-porter.com


Sledite nam