Slavna pevka po napadu s telefonom v bolnišnico

21. junij 2023
Slavna pevka po napadu s telefonom v bolnišnico

Slavna pevka po napadu s telefonom v bolnišnico

21. junij 2023
Foto: Profimedia

Med koncertnim nastopom je Bebe Rexhi iz občinstva v glavo priletel telefon. Pevka je nastop prekinila in morala pomoč poiskati v bolnišnici.

Incident je odmeval na družbenih omrežjih, Bebe Rexha pa je svoje oboževalce na Instagramu že obvestila o svojem stanju. “Dobro sem,” je pevka in avtorica pesmi na Instagramu podpisala dve fotografiji brutalne poškodbe, na katerih je razviden urez tik nad očesom.

Na videoposnetkih, ki so krožili po družbenih omrežjih, je videti, kako Rexha pade na kolena, potem ko jo je zadel telefon, medtem ko ji odrski delavci hitijo na pomoč. Pop zvezdnico so takoj po nesrečnem dogodku na koncertu, ki ga je imela v The Rooftop at Pier 17 v New Yorku, odpeljali v bolnišnico.

Telefon je pevki v obraz vrgel eden izmed oboževalcev, ki so ga že identificirali. Newyorška policija se je odzvala na kraj dogodka in aretirala 27-letnega Nicolasa Malvagno ter ga obtožila kaznivega dejanja, ker je bil telefon uporabljen kot orožje, navaja portal TMZ. Po poročanju številnih ameriških medijev naj bi izjavil, da je telefon vrgel vanjo, ker se mu je zdelo smešno, če bi jo ta zadel.

Rexha naj bi danes v okviru turneje Best F’n Night of My Life Tour nastopila v dvorani Fillmore v Philadelphiji, ameriško turnejo pa bo končala 1. julija z dvema nastopoma v losangeleški dvorani Wiltern. Ameriška pevka je v začetku leta pri založbi Warner Records izdala svoj tretji album z naslovom BEBE.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic