Christian Siriano preoblikoval najslavnejšo šolsko uniformo

09. februar 2023

Christian Siriano preoblikoval najslavnejšo šolsko uniformo

09. februar 2023

Le kdo se ne spomni ikoničnega rumenega kompleta krila in suknjiča v karo vzorcu, ki ga je v romantični komediji Nimaš pojma nosila Alicia Silverstone?

Nakupovalna platforma Rakuten je za svojo kampanjo, ki se bo predvajala na letošnjem Superbowlu, oživela najbolj znano šolsko uniformo. V kampanjo z nostalgičnim pridihom so seveda vključili Alicio Silverstone, glavno junakinjo filma Nimaš pojma iz leta 1995.

Trideset sekundni oglas bo predvajan v prvi četrtini slovitega Superbowla, ki bo potekal v ponedeljek v Arizoni v Združenih državah Amerike.

Foto: Profimedia

Čast preoblikovati znamenito šolsko uniformo je pripadla oblikovalcu Christianu Sirianu, ki je svojo kariero pričel v televizijskem šovu o modnih oblikovalcih. Poleg šolske uniforme je v sklopu kampanje Christian preoblikoval še tri videze iz filma, ki bodo premierno predstavljeni danes na njegovi modni reviji v New Yorku.  

“Sem velik oboževalec filma Nimaš pojma in Alicia je ena od mojih dragih prijateljic, zato so se mi z zamislijo njene najbolj kultne podobe iz filma za Rakutenov oglas uresničile sanje,”

je o sodelovanju povedal Siriano.
Foto: Profimedia

Film Nimaš pojma je imel velik vpliv na generacijo iz devetdesetih in je Alicio izstrelil med igralske zvezde. Rumen karirast komplet je eden izmed simbolov kultnega filma, Siriano pa ga je moderniziral z nekoliko drugačnim karirastim vzorcem, krajšim krojem suknjiča ter modernejšim plisiranjem krila.  

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic