Slavna znamka hrane za ljubljenčke išče nova zagonska podjetja

08. december 2021

Slavna znamka hrane za ljubljenčke išče nova zagonska podjetja

08. december 2021

Priljubljena znamka hrane za ljubljenčke v Sloveniji išče inovativna zagonska podjetja, ki se ukvarjajo z razvijanjem izdelkov ali storitev za hišne ljubljenčke.

Program Purina Unleashed je zdaj vzpostavljen tudi v Sloveniji, kar predstavlja priložnost za najustvarjalnejša evropska podjetja (tudi slovenska), ki se ukvarjajo z razvijanjem izdelkov in storitev za hišne ljubljenčke, da postanejo del najnovejše izdaje inovativnega programa.

Pod pokroviteljstvom Purina Accelerator Laba vabijo vse zainteresirane, da se do 31. 12. vključijo v akceleracijski program za območje Evrope, Bližnjega vzhoda in Severne Afrike, ki prvič poteka tudi v Sloveniji. Cilj programa je odkriti zagonska podjetja in jim pomagati pri njihovi rasti in razvoju.

Avtor: Purina

Zagonska podjetja bodo ocenjena na podlagi relevantnosti njihove ideje ter zanesljivosti in trajnosti njihovega poslovnega modela. Vsako zagonsko podjetje, uvrščeno v omenjeni program, bo izbrala in podprla izbrana ekipa Purininih strokovnjakov, ki bodo njihovo rast pospešili prek strukturiranega, financiranega 24-tedenskega projekta.

Izbranih bo do šest zmagovalnih zagonskih podjetij, ki bodo imela s ciljem nadaljnjega razvoja popolno podporo multidisciplinarne ekipe Purina. Med programom bodo podjetniki in zaposleni Purine s pomočjo financiranja v vrednosti do 50.000 evrov skupaj razvijali projekt izmenjave vrednosti.

Kako sodelovati? Za sodelovanje se prijavite tukaj.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic