fbpx

Slavni pari, ki so se razšli v letu 2018

Znani

Leto, ki se počasi poslavlja, si bomo zapomnili tudi po mnogih pričakovanih in nepričakovanih razhodih slavnih parov.

Od nepričakovane ločitve Jennifer Aniston in Justina Therouxa, do propadle zaroke Ariane Grande ter Peta Davidsona, to so razhodi, ki so šokirali javnost v letu 2018:

Channing Tatum in Jenna Dewan

Delovala sta kot popoln par, nato pa presenetila javnost, da se po devetih letih zakona ločujeta. Danes sta že oba srečno zaljubljena, Channing v pevko Jessie J, Jenna pa v gledališkega igralca Stevena Kazeema.

Liam Payne i Cheryl Cole

Po treh letih zveze, v kateri je Cheryl povila sina Beara, sta se britanska zvezdnika meseca junija razšla.

Jennifer Aniston in Justin Theroux

Po dveh letih zakonske zveze sta se Jennifer in Justin februarja letos ločila in v skupni izjavi zapisala, da sta se razšla prijateljsko.

Cardi B in Offset

Po samo malo več kot letu dni zakona in skupnem otroku, se je slavni raperski par odločil za ločitev. Novico je sporočila Cardi na svojem Instagramovem profilu, Offset pa jo je le nekaj dni preko Twitterja prosil, naj se vrne k njemu. Kdo ve, mogoče bosta do konca leta ponovno skupaj.

Paris Hilton in Chris Zylka

Na začetku leta je Chris na smučišču hotelsko dedinjo zaprosil z 12 milijonov vrednim prstanom, že 10 mesecev kasneje pa mu ga je svetlolaska vrnila.

Cassie in Diddy

Po 10. letih zveze, Cassie in Diddy ne bosta skupaj dočakala letošnjega novega leta. Nihče od zvezdnikov ni javno komentiral ločitve, njen menedžer je le jeseni potrdil, da že nekaj mesecev ne živita pod isto streho.

Ariana Grande in Pete Davidson

Dobivati sta se začela v sredini letošnjega leta, se zelo hitro zaročila, preselila skupaj, kupila hišnega ljubljenčka ter se po štirih mesecih razšla. Čeprav je njuno ljubezensko razmerje trajalo manj kot pol leta, sta z razhodom uspela šokirati javnost.

Foto: Getty, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam