Slavni režiser naj bi se skrivaj poročil s kosovsko pevko

10. avgust 2022

Slavni režiser naj bi se skrivaj poročil s kosovsko pevko

10. avgust 2022
Foto: Profimedia

Britanski in ameriški mediji poročajo, da naj bi se novozelandski režiser Taika Waititi skrivaj poročil s priljubljeno britansko pevko kosovskega rodu Rito Ora.

Eno leto po tem, ko so se pojavile govorice, da sta Taika Waititi in Rita Ora v ljubezenskem razmerju, je neimenovani vir za portal E! potrdil, da sta se poročila. Večno zvestobo naj bi si obljubila v Londonu, med intimnim in skromnim obredom.

Britanski časnik The Sun poroča, da je 31-letna zvezdnica ob poroki prevzela priimek svojega 46-letnega moža je zdaj gospa Waititi-Ora.

Z oskarjem nagrajeni režiser in slavna pevka kosovskih korenin sta se kot par v javnosti začela pojavljati lani, prijatelja pa sta bila že več let pred tem.

Foto: Profimedia

Waititi je trenutno eden najbolj iskanih in cenjenih režiserjev v Hollywoodu, ki je med drugim režiral Marvelovi uspešnici Thor: Ragnarok in Thor: Ljubezen in grom, črna komedija Zajec Jojo pa mu je prinesla oskarja za najboljši prirejeni scenarij.

Ora pa je zaslovela pred desetimi leti, ko se je njen debitantski album Ora v Združenem kraljestvu zavihtel na vrh glasbenih letvic. Pevka se je rodila v Prištini na današnjem Kosovu in je bila leta 2015 imenovana za častno veleposlanico Kosova.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic