fbpx

Slavni zvezdnici zakopali bojno sekiro!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Nekoč najboljši prijateljici, zadnjih 5 let pa se nista niti pogledali.

Kot kaže, sta se nekdanji prijateljici končno pomirili. Govorimo seveda o Katy Perry in Taylor Swift, ki sta bili v zadnjih petih letih skregani, zdaj pa se je ena izmed zvezdnic odločila, da bo temu naredila konec. Taylor Swift je na svojem Instagram Stories objavila kratek posnetek, na katerem je pokazala darilo, ki ga je dobila od Katy ob začetku svoje Reputation turneje. V njem je bila oljčna vejica, simbol miru in pismo z opravičilom.

»Pravkar sem se vrnila v garderobo in našla oljčno vejico. To mi zelo veliko pomeni. Hvala, Katy!«

je sporočila v video posnetku.

»Hej, stara prijateljica, razmišljala sem o najinem sporu in želela bi si, da se to konča,«

je v vidnem delu pisma zapisala Katy, ki je kuverto opremila z nalepko simpatičnega psička, s katerim je nedvomno dosegla pri Taylor še dodatne simpatije.

Katy in Taylor sta se začeli družiti leta 2009, njuno prijateljstvo je trajalo 4 leta, nato pa je spor nastal zaradi Katyne domnevne »kraje« plesalcev, s katerimi je na turneji nastopala Taylor.

Slednja je napisala pesem »Bad Blood«, ki jo je posvetila prav nekdanji prijateljici Katy, ta pa ji je vrnila s pesmijo »Swish Swish«.

Taylor se je čisto umaknila iz javnosti in se nehala družiti s slavnimi prijateljicami, nato pa je z albumom Reputation, natančeje s pesmijo “Look What You Made Me Do” ponovno obračunala s svojimi nasprotniki, posebno mesto v video spotu je dobila tudi Katy, ki jo je upodobila prav Taylor.

Zdi pa se, da je njun javni spor končno zaključen, kar za Taylor (in za Katy) pomeni, da bosta morali poiskati nove navdihe za pisanje pesmi.

 

Foto: Twitter, Instagram, YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam