Sledilci slavne igralke v šoku: brez sramu je kazala golo zadnjico

05. julij 2024

Sledilci slavne igralke v šoku: brez sramu je kazala golo zadnjico

05. julij 2024
Foto: Profimedia

Tako se Kate Beckinsale sooča z izgubo.

Igralki Kate Beckinsale je lani poginil maček in pred kratkim je sledilcem na Instagramu pokazala, kako se je v tistih dneh spopadala z žalostjo.

“Dan po Cliveovi smrti sem prejela nekaj najbolj grozljivih novic v življenju – včasih ne pomaga nič drugega kot to, da s svojim prijateljem večer preživiš tako, da v šali kličeš ljudi in Harveyju Nicholsonu kažeš golo zadnjico,” je zapisala ob objavi videa, ki prikazuje, kako je Harveyja pozdravljala skozi okno.

“Kaj je narobe z njo, pa tako mi je bila pri srcu”, “Tako se soočaš z izgubo mačka in to objaviš na Instagram? Super žalovanje!”, “Ljudje niso več uglajeni”, “V tem trenutku te bom odsledila”, so se glasili komentarji njenih sledilcev, ki nad njenim dejanjem niso bili pretirano navdušeni.

Igralka je bila na svojega mačka Cliva zelo navezana in svoje sledilce je redno razveseljevala z njegovimi prikupnimi fotografijami. Maček je poginil lanskega junija in ob obletnici njegove smrti se mu je Kate poklonila s setom posnetkov. Na enem izmed njih maček umirjeno sedi na Kate, ki leži na blazini v bazenu.

Foto: Profimedia

Zaradi izgube sorodne duše je bila 50-letnica celo hospitalizirana. “Lani sem izgubila svojo mačko, sorodno dušo, ki je bila z menoj skoraj 19 let. Šest tednov sem preživela v bolnišnici zaradi močnega bruhanja, v katerem je bila kri, vse skupaj pa je bila posledica stresa, ki je povzročil luknjo med mojim požiralnikom in želodcem,” je zapisala na Instagramu in se tako odzvala na očitke, da si ni več podobna, ker je močno shujšala.

Avtor
Piše

Ema Plut

Style. Več novic