fbpx

Slog modne blogerke, ki ga boste osvojile z lahkoto!

Moda, Novice, slider

Srbska modna blogerka, ki je pritegnila pozornost Sare Detela!

Ogromno modnih blogerk nas na družbenih omrežjih vsakodnevno navdihuje s svojimi outfiti in modnimi zgodbami. Moje oči se običajno ustavijo le na tistih, ki pritegnejo pozornost mojega sloga in tako sem gumb sledi stisnila najbolj priljubljeni balkanski modni blogerki Zorani Jovanović, ki je bolj znana pod imenom Zorannah!

26-letnica prihaja iz Beograda in je še ena blogerka na mojem seznamu, ki bi si z veseljem prisvojila vsak kos, ki ga objavi na svojem blogu Zorannah’s Fashion Corner . Njen slog je preprost, a vendar opažen, kar lahko potrdi tudi 582,000 sledilcev, ki jih ima na Instagramu in 121,772 sledilcev na Facebooku!

Preberite še: Osvojite slog blogerke Annabelle Fleur, ki živi, diha in sanja modo!

Februarja, leta 2012 je zasnovala svoj You tube kanal, marca pa je vsakodnevno objavljala prispevke, katerih udeležba se je večala iz dneva v dan. Zoranina pokojna mama, ki je bila uspešna podjetnica, je podpirala njeno idejo bloganja in nase prevzela poslovne sestanke, trženje in prodajo, medtem ko je Zorani prepustila izbiro modnih kombinacij.

Na knjižnem sejmu v Beogradu leta 2015 je promovirala svojo prvo knjigo z naslovom Zorannah Life and style (Zoranino življenje in slog). Knjiga je bila razprodana v 2,000 izvodih in je bila ena izmed top 10 najbolje prodajanih na sejmu, čeprav je bila njena cena dvakrat, pogosto tudi trikrat dražja od številnih domačih in tujih literarnih del. Obožuje boho slog, vendar zase pravi, da je rock princesa.

Njen priljubljeni modni oblikovalec je Alexander McQueen, parfum Lolite Lempicka, ličila znamke Mac, Louis Vuitton torbice, Christian Louboutin čevlji in modna revija Vogue. Obožuje obleke Mihana Momose in meni, da bi morala vsaka ženska imeti v omari malo črno obleko. Čez dan najraje nosi kavbojke in teniske, medtem ko so večeri rezervirani za visoke pete. V prihodnosti se vidi kot mati treh otrok in uspešna poslovna ženska.

Jaz jo obožujem! Pa vi? Ji že sledite? 🙂

Foto: Instagram/ @zorannah


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam