fbpx

Slovenska finalistka za regijsko nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award 2018 je postala Irena Fonda

Dogodki, Dogodki, Lifestyle

Veuve Clicquot Business Woman Award v Sloveniji postaja priznana nagrada za poslovne ženske, ki s svojo odličnostjo v podjetništvu spreminjajo svoje okolje in družbo.

Po lanskoletni osvojitvi regijske nagrade VCBWA, kjer je Urška Šefman Sojer kot prva Slovenka prejela to mednarodno priznanje, na to radostno pot stopa Irena Fonda. V izjemno izenačenem boju se je strokovna žirija pod vodstvom Urške Šefman Sojer za imenovanje slovenske finalistke za Ireno Fonda odločila pred Heleno Cvikl in Urško Alič. Irena Fonda se bo 29. novembra z nominirankami iz Hrvaške, Srbije in Črn Gore pomerila za regijsko nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award.

Slovenska finalistka za regijsko nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award

Podobno kot Veuve Clicquot dolguje svoj izjemni sloves za svoj čas neverjetno napredni ženski – Madame Clicquot, tako Irena Fonda s svojim znanjem, inovativnostjo, pionirskim pristopom, ponosom, navdušenjem in odločnostjo vodi, razvija in soustvarja navdihujočo poslovno zgodbo. Tako kot je Madame Clicquot vedno zahtevala le eno, najvišjo kakovost, si je podobno vodilo zastavila tudi Irena Fonda: vzgojiti najboljše gojene brancine na svetu. Pri vsem tem pa sledi najvišjim standardom dobre poslovne prakse in odgovornega poslovanja.

Irena Fonda se je zaradi očetovega in bratovega vpliva že zgodaj močno navezala na morje in se pridružila družinskemu podjetju ribogojnica Fonda, ki jo je kot direktorica razvila v široko prepoznavno znamko. V podjetju so razvili blagovno znamko Fonda piranski brancin in prek tega različne produkte, ki združujejo tako izobraževanje, ribogojstvo, kulinariko kot turizem. Svoje raziskovalne izkušnje prav tako uspešno uporablja za pripravo mednarodnih projektov, s katerimi želi podjetje še izboljševati. Irena Fonda je molekularna biologinja – doktorica znanosti s področja molekularne biologije v onkologiji – in prejemnica številnih priznanj za študijske dosežke.

Foto: Žiga Intihar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam