Slovenska vplivnica zakupila luksuzni hotel, kaj se dogaja?

25. julij 2023

Slovenska vplivnica zakupila luksuzni hotel, kaj se dogaja?

25. julij 2023

Pevka in priljubljena vplivnica Mia Guček je za nekaj tednov zakupila del luksuznega ljubljanskega hotela, kjer je za poseben projekt nastanila mednarodne pisce in producente.

Mia Guček, zmagovalka popevke 2022 in lastnica švicarske glasbene distribucije, skupaj z založbo Warner Chappell Music te dni v luksuznem ljubljanskem hotelu Neu Residence organizira večdnevni dogodek.

Združila je namreč smetano mednarodnih piscev, producentov in urednikov iz sveta glasbe in televizije, a več o dogodku nam ni želela razkriti. Zaenkrat je izdala le, da gre za pisanje novih skladb in sklepanja novih pogodb za mednarodna glasbena imena ter dodala, da v tem času ne bodo imeli stika z zunanjim svetom. “Naše poletje bo izgledalo tako – delavno,” je vse, kar nam je zaupala Mia.

Foto: Žiga Intihar

Pevsko kariero začela v Nemčiji

V glasbenih vodah v Nemčiji in Švici je Mia precej poznano ime, saj piše skladbe za nemški in švicarski trg. V Nemčiji je nekaj let tudi živela, saj je študirala na Akademiji za glasbo v Münstru, nato pa je nastopila tudi v priljubljenem nemškem pevskem resničnostnem šovu Deutschland sucht den Superstar, v katerem je med 52.000 prijavljenimi kandidati zasedla 6. mesto.

Leta 2022 se je z nastopom na Emi prvič predstavila tudi slovenski publiki, oktobra istega leta pa je sodelovala še na festivalu Slovenska popevka, kjer je s pesmijo Nove slike tudi zmagala.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic