fbpx

Slovenska znamka CLICHÉ odpira newyorški teden mode

Moda, Novice, Prva stran

Izjemen uspeh slovenske modne obiskovalke!

Jelena Pirkmajer, ena najprepoznavnejših obrazov slovenske modne industrije, lastnica, oblikovalka in vodja znamke Cliché, bo imela čast svojo čisto novo kolekcijo najprej predstaviti v okviru newyorškega tedna mode.

Jelena Pirkmajer

Znamka Cliché bo imela svojih vsega skupaj 36 novih oblikovalskih modnih kosov v New Yorku priložnost predstaviti celo dvakrat.

Prvič ta petek, 9. februarja, kjer se bo predstavila skupaj s kolektivom neodvisnih modnih oblikovalcev Flying Solo / Cliché in Jelena sta del ameriške ekipe od izjemnih uspehov čez lužo, ki sta jih je spisala v preteklem letu.

In naslednjič 14. februarja, ko bo Cliché s svojo kolekcijo celo odprl newyorško prizorišče tedna mode. To je za modne oblikovalce na drugi strani sveta, še večja čast in priložnost, kot pri nas, kjer se običajno večji poudarek in težo izkaže tistim oblikovalcem, ki sklope revij “zapirajo”.

Trendi, kot jih tokrat zapoveduje Cliché bodo žareli v rdečih, črnih, zlatih in oranžnih tonih, razkrijemo lahko, da je ponovno stalnica kolekcije že prepoznavni Clichéjev oversized plašč.

Pot v Ameriko bo za znamko Cliché sicer že drugi obisk ameriškega tedna mode v zadnje pol leta. Sicer pa bi lahko zapisali, da je Jelena že domača, priljubljena in uigrana tudi na velikem globalnem modnem prizorišču, saj se v zadnjih destih letih v okviru “NY Fashion Weeka predstavlja” že devetič.

 

Foto: Gregor Fajfar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam