fbpx

Slovenska zvezdnica ujeta na drugem koncu sveta

Znani

S partnerjem zaradi koronavirusa v Evropi ne moreta domov …

Priljubljena pevka Gaja Prestor, ki je letos nastopila na EMI, in njen fant, modni oblikovalec Luka Dovšek, sta se konec februarja odpravila na Tajsko, sedaj pa se zaradi trenutne situacije s koronavirusom ne moreta vrniti v Slovenijo. Par naj bi v Evropo letel včeraj, a je letalska družba Quatar let odpovedala. 

“Trenutno še ne veva, kdaj se bova lahko vrnila domov. Let za nazaj so odpovedali, tako da morda tu ostaneva še nekaj časa. Situacija je težka, bova videla, kaj bo najboljše. Danes zvečer imamo sestanek še z drugimi Slovenci, ki so na otoku, da naredimo načrt. Trenutno ne vemo še čisto nič,”

 je za zurnal24.si povedala Gaja.

Predsednik vlade Janez Janša je sicer včeraj po opravljenem pogovoru s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen zapisal, da so se voditelji držav članic EU dogovorili tudi, da EU zapira zunanje meje (razen s Švico, Islandijo, Norveško in Veliko Britanijo). 

Vlada je tako za zajezitev širjenja novega koronavirusa izdala odlok o prepovedi opravljanja zračnih prevozov v Sloveniji. Prepoved je začela veljati opolnoči in bo za letalski promet znotraj EU v veljavi do konca dne 30. marca, za prevoze iz ali v državne nečlanice EU pa do preklica. Prepoved velja le za potniški promet.

Pevka še pravi, da na otoku Koh Phangan, kjer se nahajata, glede virusa trenutno ne vlada nobena panika:

“Tukaj je situacije mirna, o koronavirusu ne govori nihče. Kot drug svet, ampak to je na otoku, kako je na celinskem delu, ne vem.” 

Vir. zurnal24.si

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam