fbpx

Slovenski estradnik ostro nad vlado in politike!

Znani

Zaradi pandemije so se številni glasbeniki znašli v težki situaciji.

Priljubljeni pevec Werner se je, tako kot večina glasbenikov znašel v težkem položaju, saj zaradi pandemije koronavirusa nihče ne ve, kdaj bodo spet zaživeli koncerti in razne prireditve.

Pred dnevi je svojo jezo nad vlado zlil na Facebook, kjer so se oboževalci v komentarjih z njim kar strinjali. Njegov zapisa objavljamo v celoti, brez slovničnih popravkov.

“Torej, premagali smo Corono19 ampak ljudski egoizam,pohlep in ljudsko NEUMNOST PA NE.Pa kaj tem NORIM ljudem, ki nas vodijo ni jasno????VLADA kako lahko odprete meje z Italijo, ki je imela predvčerajšnjim 14.5 še 997 na novo obolelih,včeraj 15.5.2020 pa 789 na novo obolelih…torej VI želite NOVI DRUGI VAL.Pa povejte narodu, da nas jeb…te v glavo.GLASNO IN JASNO. Jaz se vaših norih ukrepov več ne bom držal.Torej je to še en velik BLEF.Sem doma,ne smem se ukvarjati s svojim delom,ne plačujete mi položnice,kredit niti hrano….ne pašem niti v eno vejo vašega protikoronskega paketa….e potem ne boste odločali o mojem življenju in moji družini.JAZ JO MORAM PREŽIVETI.VI STE PA ZA SVOJO POHLEPNO RIT ZELO DOBRO POSKRBELI. Ko ste odprli meje tudi z Italijo ste dokazali, da vam se gladko malo je…e za NAROD in za ZAJEZITEV BOLEZNI.VI ŽELITE DRUGI VAL DA BI SPET LAHKO KRADLI DENAR, KI JE BIL NAMENJEN ZA POMOČ LJUDEM.❗HALO VLADA❗HALO POLITIKI❗A JE TAM GOR ŠE KDO NORMALEN?❗A JE ŠE KDO POŠTEN?❗In da mi slučajno tukaj na mojem profilu ne gobezdajo levi ali desni priskledniki in politični izpirjenci leve ali desne frakcije …odskakljajte na 100 km od mene.Zaradi takih smo tukaj kje smo.In prav ti gobezdači so odraz situacije, ki jo imamo okoli nas in grenijo življenja poštenih Slovencev in Slovenk.A lahko z delitvijo nekako pridemo do teh ljudi da vidijo kaj si narod misli o njihovih dejanjih.Hvala🙏🙏

Vir in foto: Facebook


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam