fbpx

Slovenski GOAT STORY se vrača na Kickstarter!

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Mladi ustvarialci so ustvarili izjemen produkt za trendovske ljubitelje kave.

Mlada slovenska ekipa je z edinstveno kavno skodelico GOAT Mug pred dvema letoma že prepričala svet. Uspeh na platformi Kickstarter, kjer so zbrali skoraj pol milijona dolarjev, pa je dal mladim Slovencem še več zagona za inoviranje. Letošnjo jesen se tako vračajo z novim izdelkom: pametnim instrumentom za pripravo kave, imenovanim GINA.

gina_black

GOAT STORY tokrat navdušuje z novo idejo: približati kulturo uživanja in priprave kakovostne kave vsem ljubiteljem tega okusnega napitka. Zasnovali so inovativen instrument, ki združuje klasične metode priprave kave z najnovejšo tehnologijo. Nov izdelek GINA se tako ponaša z vgrajeno pametno tehtnico in mobilno aplikacijo, ki uporabnika na enostaven način vodita do popolne skodelice kave. Izdelku pa posebnost dodaja še vijak, ki omogoča uravnavanje pretoka vode in eksperimentiranje z različnimi tehnikami priprave kave. Uporabnik se tako lahko poigrava s kar tremi različnimi tehnikami: pour-over, cold-drip ali immersion, svoje stvaritve pa prek aplikacije kadarkoli deli še z ostalimi ljubitelji kave.

app-control-1

Podoba GINE je delo Luke Pirnata, priznanega slovenskega oblikovalca iz ekipe GOAT STORY, ki je estetiko in funkcionalnost izdelka uspešno združil v skrbno izbranih materialih. GINO tako odlikuje lijak iz vlite keramike, ogrodje iz nerjavečega jekla in ročno pihano steklo visoke kakovosti. Pri snovanju ideje pa je sicer sodelovalo še več slovenskih kreativcev in obrtnikov s področja kave. Videz aplikacije je zasnoval oblikovalec Miha Artnak, promocijski video, s katerim se bo izdelek predstavil trgu, pa je posnela ekipa Bright Visuals.

Kot pravijo v ekipi GOAT STORY, je življenje prekratko, da ne bi uživali vsaj dobre kave. Ljubitelji črnega eliksirja se tako lahko razveselite dejstva, da bo GINA na Kickstarterju navduševala že letošnjo jesen.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam