Slovo Liama Payna: Prvi posnetki partnerke po tragediji razkrivajo veliko

23. oktober 2024

Slovo Liama Payna: Prvi posnetki partnerke po tragediji razkrivajo veliko

23. oktober 2024
Foto: Profimedia

Oglasilo se je dekle pevca Liama Payne, ki je umrl pretekli teden.

Šestnajstega oktobra je odjeknila vest, da je po padcu s tretjega nadstropja umrl nekdanji pevec One Direction Liam Payne. Preiskovalci menijo, da je Payne skočil v smrt. Obdukcija je pokazala, da je imel 31-letnik v krvi mešanico drog, med drugim tudi roza kokain in zdravilo proti tesnobi benzodiazepin.

Foto: Profimedia

V Argentino je zvezdnik pripotoval z dekletom Kate Cassidy, ki je državo zapustila dva dni pred njegovo smrtjo. Povedala je, da sta bila v Argentini dlje kot načrtovano in da je trpela zaradi domotožja.
Lepotica, ki je z očetom 7-letnega dečka intimno prijateljevala od leta 2022, se je sedaj prvič oglasila po njegovi smrti. Zahvalila se je za lepe in spodbudne besede.

Foto: profimedia

“Nič v zadnjih dneh se mi ni zdelo resnično. Prosim in molim, da mi boste izkazali milost in mi dali prostor, da to prebroden v zasebnosti. Liam, moj angel. Ti si vse. Želim, da veš, da sem te brezpogojno ljubila. Do konca svojega življenja te bom imela rada. Ljubim te, Liam,” je dejala ameriška vplivnica.

Foto: Profimedia

Kot so poročali mediji, je Payne nekaj ur pred smrtjo razgrajal v preddverju hotela. Bil je tako razburjen, da je razbil svoj prenosni računalnik, za seboj pa je pustil tudi razdejano sobo. Razvedelo se je tudi, da naj bi s pevcem dva dni pred njegovo smrtjo sodelovanje prekinila njegova glasbena založba. Več o tem TUKAJ.

Je bilo to zanj preveč? Preiskava še poteka.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic