fbpx

Snahe razkrivajo: “To je najhujše, kar mi je ušpičila tašča!”

Odnosi

Taščam ni lahko. Spremlja jih slab glas, kar pa je pravzaprav največkrat le mit. Lahko pa ni niti snaham, sploh kadar se ta mit izkaže za resničnega.

Na Redditu so pred kratkim objavili najhujše zgodbe o taščah in čeprav take situacije niso čisto nič smešne, so nam nekatere zgodbe kljub temu izvabile nasmeh na obraz.

“Tašča je mojemu soprogu vzela ključ od hiše ter naredila kopijo, ne da bi nam to povedala.”

Je sploh lahko kaj lepšega od tašče, ki neovirano prihaja in odhaja? Mladoporočenca sta seveda zelo hitro zamenjala ključavnico.

“Nisem še pripravljena na vnuke!”

 Je rekla bodoča tašča zaročenki svojega sina. Kljub temu sta se poročila – in dobila otroka, ko sta bila sama pripravljena.

“V hiši je bilo vse spremenjeno. Zagledala sem mizo iz njene hiše, ki je nismo želeli.”

Novopečena zakonca sta se vrnila z medenih tednov, tašča pa je pokazala svoj pravi obraz, je zapisala uporabnica Reddita, ki si je po dolgem potovanju želela vrniti domov. In potem šok: svoje hiše ni več prepoznala. Tašči sta pustila ključ, ta pa se je, poleg hranjenja rib v akvariju in zalivanja rož odločila, da bo še malce “pospravila” hišo. Kot kaže je bila res temeljita, saj je poleg pohištva očistila in oprala tudi seksi spodnje perilo in erotične igračke, zložene v predalu.

“Prišla sva po najinega otročka, poleg njega pa je stala kletka z zajčkom.”

Ves čas poslušamo zgodbe o tem, kako otroci preživljajo konce tedna s starimi starši, ki jih razvajajo do onemoglosti. Ta babica pa se je vnučku hotela še posebej prikupiti, saj mu ni kupila sladkarij, ampak zajčka. “Moja tašča ve, da sem alergična na dlake.”

“Želela je sabotirati poroko.”

Ah ja, načrtovanje poroke lahko razbije nekatere odnose tudi med družinskimi člani. Tašči bralke Reddita ni bila všeč snahina ideja o poroki, zato je naskrivaj obvestila goste, da bo namesto tradicionalne poroke, sproščena zabava. Gostje so prišli v majicah in kavbojkah, mladoporočenca pa sta bila seveda elegantno oblečena.

Foto: Giphy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam