fbpx

Sneg je že tu! Kaj obleči?

Moda, Prva stran, Ženska moda

Kako izgledati lepo (in toplo) ko nas preseneti sneg!

Verjetno vas je kljub napovedim vremenoslovcev, tako kot nas, presenetil zasnežen pogled skozi okno! Nekateri so navdušeni, drugi godrnjajo, a snežink to ne bo ustavilo, zato je najboljše, da se snežne pošiljke veselimo! Zagotovo pa ste se znašli tudi pred dilemo, kaj obleči in še vedno izgledati urejeno lepo. Naj vam damo namig; petke, tanki suknjiči in bluze odpadejo, pridejo pa v poštev novi kosi, ki bodo popestrili hladne dni!

1. Ušesa na toplo, cof na vrh!


Modni dodatek, ki popestri še tako dolgočasen outfit. Letos bodo v modi (pre)velike pisane pletenine z zabavnimi cofi! Pri Zari so letos navdušili z modnimi pokrivali na tisoč in en način. Če želite biti bolj urejene in ne uničiti svoje frizure, so se iz osemdesetih let vrnili tudi trakovi za ušesa. Nas so najbolj navdušili elegantni H&M-ovi trakovi v roza barvi.

2. Ovijte se v topel šal

Bundi ali plašču navrzite moden šal. Modne blogerke po njem posežejo prav vsako sezono, saj s tem modnim dodatkom takoj »uredijo« svoj snežni videz. Velikost pletenine prilagajajte svoji postavi, izberite pa zemeljske odtenke šala, ki jih boste lahko kombinirali z drugimi oblačili.

3. Bunda oz. plašč


Verjetno je to zimski kos, v katerega je najbolj vredno investirati. Več mesecev vas bo grel, zato mora biti  kvaliteten in nosljiv več sezon, ne le eno. Posežete lahko po podloženi parki, puhovki ali kašmirjevem plašču. Izogibajte se umetnih materialov in neetično pridobljenih živalskih materialov. Dolžina bunde, parke ali plašča naj sega do kolen, saj tako pokrije večji del telesa in doda modni pridih.

4. Popolna zimska obutev

Dobro je, da je zimska obutev vodoodporna in trpežna ter podložena. Veliko modnih damic poseže tudi po Hunterjevih škornjih, vendar so za naš okus premalo topli brez štirih slojev nogavic. V mrzlih dneh moramo estetiko pač postaviti na drugo mesto!

Urejene ste torej lahko tudi pozimi, priporočamo pa vam, da postavite udobje na prvo mesto. Prevelike pletenine so za primer, zelo šik in udobne. Upamo, da vas ne bo zeblo in ste dobili kakšno modno idejo!

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam