fbpx

Snemite masko!

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Fotografski triki niso več potrebni!

Oči so dober pokazatelj našega življenjskega sloga in izdajajo prve znake sprememb, povezanih s staranjem – zato jih včasih skrijemo za sončnimi očali ali se z namenom ‚kamuflaže‘ naličimo in s tem prikrijemo tudi del osebnosti, ki zaradi tega ne more priti do izraza.

Da bi vam pomagal sneti masko in da bi vaše oči znova zablestele v polnem sijaju, predstavlja Lancôme novi izdelek iz linije za nego kože Visionnaire: Visionnaire Yeux – Eye On Correction™ sledi misiji, s katero ženskam omogoča, da prek lepote najdejo samozavest.

visionnaire_lupita_2016_dp_hd070416

Visionnaire Yeux

se spopade z vsemi težavami, povezanimi s konturami oči, vključno z gubami, temnimi kolobarji in vrečkami, ter zagotovi vidno izboljšanje. Tehnologija Hydra Blur v kombinaciji z jasmonati, ključnimi aktivnimi sestavinami linije Visionnaire, daje takojšnje rezultate.

Tehnologija Hydra Blur, s podlago iz svilnatega prahu (silika in perlit) in sredstvi z mehkim fokusom, takoj ustvari optični učinek z enotnim prenosom svetlobe v vseh smereh, s čimer na zelo diskreten in naraven način zamegli nepravilnosti okrog oči.

3614271073624_visionnaire_eye_cream_reno

Visionnaire Advanced Multi-Correction Cream

Ta formula z večkratnim korektivnim delovanjem vsebuje kombinacijo LR2412 in hialuronske kisline ter novo, zračno in nežno teksturo, ki se takoj po nanosu stopi s povrhnjico. Originalna tekstura je vrhunski spoj do sedaj nezdružljivih elementov, gosta in bogata krema pa po nanosu preide v tanko osvežilno teksturo, ki ustvarja zračen občutek druge kože.
Koža je že po prvem nanosu videti bolj sveža in prijetnejša na dotik. Po treh dneh je videti bolj čvrsta in svetlejša. Po štirih tednih je videti izrazito bolje in bolj polno.

lancome-pot-50ml-visionnaire-dbd

Visionnaire Nuit, Beauty Sleep Perfector™ – gladkost, prožnost, sijaj

Lancôme je v izdelku Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™ izkoristil neverjeten potencial jasmonatov. Ta nočna krema deluje, medtem ko spite, in spreminja kakovost kože – ko se zbudite, je koža gladka, prožna in izžareva zdrav sijaj.
Tekstura gela v olju vsebuje drobcene kapljice razpršenega olja, zato se boste počutili, kot da ste nanesli osvežilni vodni gel.

visionnaire-pot-nuit-de-face-01-06-2

Informativne cene:

VISIONNAIRE CREME JOUR 50 ml: 86 eur

VISIONNAIRE EYE 15 ml: 60 eur

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam