fbpx

Šok: Meghan Markle in princ Harry odhajata!

Znani

Kraljica je besna, ostali člani kraljeve družine so za novico izvedeli iz medijev!

Harry in Meghan sta sinoči na svojem Instagramovem profilu objavila novico, da zapuščata kraljevo družino in ne bosta več opravljala dolžnosti kot vidna člana britanske kraljeve družine.

Njuna dramatična odločitev je bila sprejeta brez vednosti kraljice, princa Charlesa ali princa Williama, ki so za napoved izvedeli preko televizijskih kanalov.

Par, ki namerava živeti med Veliko Britanijo in severno Ameriko, je novico objavil le nekaj dni po vrnitvi s šesttedenskega oddiha v Kanadi.

Vir blizu kraljice je dejal, da sta kraljica in njena družina globoko razočarana, drugi pa je dejal, da so kraljevi prijatelji v šoku, razočarani in naravnost besni.

Buckinghamska palača je v kratki izjavi zapisala:

»Pogovori z vojvodo in vojvodinjo Sussex so v začetni fazi. Razumemo njuno željo po drugačnem pristopu, toda to so zapletena vprašanja, za katere si bo potrebno vzeti čas.«

Vir v palači je povedal:

»Ljudje so se upognili vsem njunim željam. Dobila sta poroko, kot sta si jo želela, dobila sta hišo in pisarno, ki sta si jo želela, osebje, ki sta si ga zaželela, potovanja, ki sta si jih želela in imela vso podporo družine. Kaj bi sploh lahko še želela?!«

Še en vir je dodal:

»Zelo krivično je do kraljice, ki si ne zasluži takega obnašanja. To je zelo grdo ravnanje. Družina razume, da želita narediti nekaj drugačnega in jima je popolnoma pripravljena pomagati. Ljudje so razočarani in imajo občutek, kot da so dobili nož v hrbet.«

Par je tudi zapisal, da želita sama služiti denar, kljub temu pa zahtevata varovanje, ki bi britanske davkoplačevalce na leto stalo več kot 600.000 angleških funtov. Prav tako želita obdržati njino hišo Frogmore Cottage, za katero bi verjetno morala plačevati najemnino.

Foto: Getty, AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam