fbpx

Šokanten razhod zvezdniškega para!

Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Po 9. letih zakona, sta se razšla Channing Tatum in Jenna Dewan.

Svojo odločitev je (zdaj že bivši) par objavil na igralčevem Instagram profilu.

Channing Tatum in Jenna Dewan sta se spoznala na snemanju filma Step Up leta 2006, tri leta kasneje pa sta se poročila. Zvezda filma Magic Mike ter igralka / plesalka sta leta 2012 postala starša deklice Everly. Govorice o njunem razhodu so se začele po Vanity Fair zabavi, ki je vsako leto po podelitvi nagrad Oscar, kamor je letos Jenna prišla sama. Novinarjem je povedala, da je soprog ostal doma z njuno hčerko, sama pa je dobila »prost večer«.

Objava na Instagramu je številne oboževalce razžalostila, saj sta bila Jenna in Channing eden izmed najbolj znanih parov, za katere so mislili, da se nikoli ne bosta razšla.

»Najprej je to zelo čudno, da morava tako novico deliti z vsemi vami, vendar je to posledica življenja, za katerega sva se odločila in sva zanj tudi neskončno hvaležna. Živimo v neverjetnem trenutku, vendar pa je tudi čas, ko se resnica zelo hitro spremeni v alternativno dejstvo. Zato sva želela z vami deliti resnico, saj bi v primeru, da bi jo prebrali kje drugje, lahko bila fikcija.

Odločila sva se, da se razideva kot par. Davno sva se zaljubila in imela čarobno skupno potovanje. Popolnoma nič se ni spremenilo v ljubezni, ki jo čutiva, vendar je ljubezen čudovita pustolovščina, ki naju v tem trenutku vodi v različne smeri. Za tako odločitev ne obstajajo nobene skrivnosti ali dogodki, sva samo dva prijatelja, ki sta ugotovila, da je čas za dajanje več prostora in pomoči, da bi oba lahko imela srečno in izpopolnjeno življenje. Še naprej smo družina in ostajava predana starša naši Everly.

O nastalem položaju ne bova dajala nobenih izjav več, zato se vam že vnaprej zahvaljujeva za spoštovanje zasebnosti naše družine. Rada imava vas vse, Chan & Jenna”

 

Foto: E! Online


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam