fbpx

Šokantno: Biografija princa Harryja in Meghan Markle s sočnimi podrobnostmi

Znani

“Finding Freedom: Harry in Meghan ter nastanek moderne kraljeve družine”

Biografija z naslovom Finding Freedom (Iskanje svobode) je bližnji pogled na samozavestni par in bo iluč sveta ogledala 11. avgusta, v prodaji pa bo od 20. avgusta.

V opisu knjige piše, da bo ponudila pošten in razorožujoč portret samozavestnega, vplivnega in naprednega kraljevega para, vojvode in vojvodinje Sussex.

Prejšnji mesec je Mail on Sunday poročal, da sta Harry in Meghan sodelovala z novinarjema Omidom Scobiejem in Catherine Durand pri nastanku »šokantne« knjige, ki naj bi pri kraljevi družini povzročila precej sivih las.

Založniška hiša Harper Collins, ki ima v lasti Dey Street Books, je objavila kratek opis, kako sta Meghan in Harry sodelovala z novinarjema pri nastanku biografije.

V opisu knjige je zapisano, da le malokdo pozna njuno resnično zgodbo. Knjiga obljublja, da bo razkrila še neznane podrobnosti Harryjevega in Meghaninega skupnega življenja, pri čemer naj bi razblinila številne govorice in napačne predstave o paru, ki krožijo na obeh straneh Atlantika.

Na naslovnici je fotografija nasmejanih Meghan in Harryja, ko sta oktobra 2018 prvič obiskala Sussex. Viri v palači so prepričani, da bo biografija opisala laskav portret para, bojijo pa se, da bo opisan tudi njun napet in neprijeten odnos znotraj kraljeve družine ter bolečo odločitev, da zapustita Veliko Britanijo.

Mail on Sunday je še zapisal, da sta se Meghan in Harry z novinarjema pogovarjala še preden sta se preselila v Kanado.

Knjiga na 320 straneh naj bi izšla avgusta letos in naj bi bila svetovna uspešnica.

Foto: getty, REX


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam