fbpx

Šokantno: Ko sta se zaljubila, je imela ona 16, on pa 58 let!

Odnosi

Poljakinja Urszula Grzelak je stara 19 let. Pred tremi leti je odpotovala v Veliko Britanijo na obisk sorodnikov, kjer je spoznala ljubezen svojega življenja, prodajnega svetovalca Nigella Thorpeja z Oxforda, ki je bil takrat star 58 let.

Urszula meni, da sta podobna kateremu koli drugemu paru kljub starostni razliki 42 let.

Njuna zgodba se je začela na večerji pri Urszulini teti, kjer je bil tudi Nigel. Čez dva tedna se je partner Urszuline tete razjezil, zato sta odšli do Nigela, da bi tam preživele preostanek Ursulinih počitnic.

Najstnica je hitro ugotovila, da je zaljubljena v Nigela in nekega večera se je odločila, da mu to prizna. Priznala je, da je bila z njim kar malo obsedena.

Nigel je bil nad razkritjem šokiran in je povedal Urszuli, da potrebuje čas za razmislek. Nekaj dni kasneje jo je odpeljal na letališče, kjer jo je objel in poljubil ter priznal, da ima do nje enake občutke.

Ko se je vrnila na Poljsko, je komaj čakala, da staršem pove o svoji novi ljubezni. Starši pa niso bili navdušeni in so jo poskušali ločiti od Nigela tako, da so ji vzeli telefon in dostop do spleta.

»Ni jima uspelo, še najprej sva bila z Nigelom v stikih in najina čustva so bila vedno močnejša,«

je povedala najstnica in dodala, da ji starši ogromno pomenijo, saj so bili vedno ob njej, ko jih je potrebovala, zato jo je bolelo, da niso odobravali njenega razmerja. Urszula je globoko v sebi vedela, da bosta starša Nigela sprejela, le potrebovala sta več časa.

Ko je končala srednjo šolo, se je preselila k Nigelu v Veliko Britanijo. Njeni starši so se z razmerjem sprijaznili in zdaj ju podpirajo, saj so videli, kako je srečna, Nigel pa jih je tudi že obiskal na domu. Čeprav so starši sprejeli to nenavadno razmerje, pa tega ne morejo trditi za druge, saj se jima pogosto smejijo in nanju gledajo z začudenjem.

Okolica njuno razmerje opisuje kot sporno in bolano, toda tudi za take ima par rešitev, saj jih večinoma ignorirata in se osredotočata le drug na drugega.

Urszula in Nigel že eno leto živita na Otoku, vendar se mladenka želi vrniti na Poljsko na študij. Odločila se je tudi, da ne bo imela otrok, saj je prepričana, da se bodo otroci med odraščanjem počutili stigmatizirano, Nigel pa se s tem strinja.

»V prihodnosti se ne vidim kot mama in oba sva prepričana, da zaradi njegove starosti to ne bi bila dobra ideja,«

je dejala.

V prihodnosti za želi par poročiti in živeti skupaj. Želita zgraditi svojo hišo, ki bi bila polna ljubezni in medsebojnega spoštovanja.

Za konec pa Urszula vsem, ki so v zvezi z veliko razliko v letih, želi sporočiti, naj se osredotočijo na ljubezen s partnerjem in si nikoli ne smejo misliti, da delajo kaj nemoralnega ali neprimernega.

 »Ljubezenska zveza z razliko v letih je enaka vsem drugim zvezam. To sta samo dva ljubeča človeka, ki hodita ven, čas preživljata skupaj, imata vzpone in padce, kot kateri koli drugi par,«

poudarja.

Trdi, da je ljubezen močnejša od vsega in da v ljubezni ni mejla, je še povedala za DailyMail.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam