fbpx

Šokantno: To je morala storiti Jennifer Aniston, da je dobila vlogo v seriji Prijatelji!

Znani

Detalji iz knjige: Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a TV Era.

Igralka Jennifer Aniston je že leta 1996 za revijo Rolling Stones razkrila, pod kakšnimi strogimi pogoji je delala na začetku svoje kariere. Razkrila je, da je hvaležna agentu, ki ji je dejal, da mora shujšati 13 kilogramov, če želi ostati v Hollywoodu, tik preden je dobila vlogo Rachel v seriji Prijatelji.

Avtor Saul Austerlitz je v novi knjigi, ki obeležuje 25-letnico ikonične TV serije je razkril, kako se je jennifer spopadala z nerealističnimi in seksističnimi ideali Hollywooda.

Avtor pravi, da so zvezdnici pogosto govorili, da je predebela za razpoložljive vloge in razkriva, da je bila prisiljena shujšati, da bi si zagotovila vlogo. Agent ji je rekel:

»Če želiš ostati v Hollywoodu, moraš izgubiti 13 kilogramov.«

»Los Angeles je bil težak kraj za igralko – bil je težek kraj za vse igralke, vendar se agent Jennifer Aniston ni obotavljal.«

Jennifer je dejala, da je hvaležna za njegovo neposrednost. Dodala je, da jo je to spodbudilo k zdravi prehrani in dodala:

»Moje prehranjevanje je bilo obupno. Sami šejki in pomfrit. Bil je skrajni čas, da začnem paziti na zdrav način življenja.«

Foto: Profimedia, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam