Vse za promocijo: splezal na Empire State Building

14. november 2023

Vse za promocijo: splezal na Empire State Building

14. november 2023
Foto: Instagram @jaredleto

Ameriški igralec in pevec rock skupine 30 seconds to Mars se je povzpel na Empire State Building v New Yorku.

S tem ekstremnim podvigom je Jared Leto, sicer znan po številnih provokacijah in bizarnostih, napovedal, da se s svojo skupino odpravlja na svetovno turnejo Seasons World Tour, s katero bodo proslavili izid novega albuma It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day.

Igralec in glasbenik, ki je prejel tudi oskarja za stransko vlogo v filmu Klub zdravja Dallas, je postal prva oseba, ki je zakonito preplezala 102-nadstropno stolpnico v središču New Yorka.

“Resnici na ljubo sem bil bolj vznemirjen kot živčen. Vendar moram biti iskren, bilo je zelo, zelo težko. Bilo je veliko težje, kot sem mislil, da bo,”

je povedal v oddaji Today ameriške televizije NBC.

Dodal je, da je bila ključna in pomembna samo vzdržljivost. “Čudovito je opazovati sončni vzhod s pogledom na mesto, ki mi veliko pomeni” je dejal Leto in dodal: “Že od otroških let mi je New York pomenil mesto, kamor greš, da bi uresničil svoje sanje.”

Foto: Profimedia

“Prišel sem na vrh in v oknu v 80. nadstropju zagledal svojo mamo, kar je bilo lepo presenečenje,” je dodal pevec in igralec, ki ne skriva, da ima rad pozornost. Četudi je Jared navdušen plezalec, je bil to zanj nedvomno velik podvig. Mnogi špekulirajo, ali ima podvig golobji pomeni ali se nemara Jared pripravlja na novo igralsko vlogo, a v sporočilu za javnost so zapisali, da stavba priča o tem, kaj vse je mogoče narediti na svetu, če se le potrudimo, kar je tudi navdih za njihov najnovejši album.

Foto: Instagram @jaredleto

Turneja skupine 30 seconds to Mars “2024 Seasons” bo potekala po Latinski Ameriki, Evropi, Severni Ameriki, v Avstraliji in na Novi Zelandiji ter bo prva glavna turneja skupine po več kot petih letih. Pričela se bo 15. marca na festivalu Lollapalooza v Buenos Airesu.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic