Spektakularna predstavitev novega Samsungovega telefona z znano pevko

17. februar 2023

Spektakularna predstavitev novega Samsungovega telefona z znano pevko

17. februar 2023

Samsung je v Zagrebu predstavil novo serijo telefon Galaxy S23. Vrhunec večerna je bil nastop hrvaške zvezdnice Severine.

Novo serijo mobilnih naprav, ki jih zaznamujejo vrhunske kamere, izjema zmogljivost in posodobljen vzdržljiv dizajn, je Samsung predstavil dva tedna po svetovni premieri v Mozaik Event Centru v Zagrebu. Dogodka so se udeležili mediji iz Slovenije in Hrvaške, poslovni partnerji podjetja in znane osebnosti. Vrhunec večera je bil spektakularni nastop najbolj popularne hrvaške pevke Severine, ki je poskrbela za odlično vzdušje celotnega večera.

Obiskovalci so lahko Samsungove inovacije preizkusili in doživeli na različnih interaktivnih kotičkih, med katerimi je največ zanimanja požela močna kamera novega telefona in neverjetne Nightography možnosti snemanja za brezhibne posnetke v slabših svetlobnih pogojih.

Foto: Samsung

Dvorano so krasile skulpture dveh mladih umetnikov Ide Blažičko in Petra Košija, kar je obiskovalcem omogočilo edinstveno vizualno doživetje. Posebnost teh umetniških del leži v povezanosti z naravo, kar se je odlično povezalo v zgodbo o novi Galaxy S23 seriji, trajnosti in skrbi za planet. Skulptura Petra Košija je bila narejena iz recikliranih materialov, natančneje iz odpadne plastike iz morja, kreacija Ide Blažičko pa je prikazovala element vetra, da so gostje lahko svoja čustva povezali z naravo.

“V veliko veselje mi je, da smo se srečali tukaj nocoj in v čast mi je, da lahko v imenu podjetja Samsung ponovno predstavim novo, spektakularno serijo pametnih telefonov, s katerimi ustvarjamo vrhunske mobilne izkušnje. Kolege novinarje vabim, da jih spoznajo, preizkusijo in svoje izkušnje posredujejo svojim bralcem, gledalcem in poslušalcem“, je dejal Pavle Zobundžija direktor oddelka mobilnih komunikacij, Samsung Electronics Adriatic.

V središču inovacij so kamere in zmogljivost

Galaxy S23 serija prinaša najnaprednejši sistem kamer in zmogljivost, ki bo izkušnjo uporabe dvignila na povsem nov nivo. Pametni telefoni Galaxy S23 prinašajo izboljšano Nightography funkcijo za ustvarjanje visokokakovostnih fotografij in videov ne glede na osvetlitev ambienta.

Expert Raw aplikacija omogoča DSRL snemanje in urejanje fotografij v RAW in JPEG formatu. V kolikor uživate ob fotografiranju in snemanju zvezdnatega neba, boste navdušeni nad opcijo Astrophoto, saj omogoča snemanje nočnega zvezdnega neba ali Mlečne ceste.

Foto: Samsung

Poleg kamere ja izjemna novost tudi Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma –najzmogljivejša in najučinkovitejša platforma, ki prinaša neverjetno učinkovitost in izkušnjo za vse vrste uporabnikov. Še posebej bo navdušil ljubitelje igric. Moč Galaxy S23 serije se kaže tudi v zaščitnem steklu, ki omogoča visoko raven vzdržljivosti in kakovosti.

Dizajn, ki združuje prefinjenost in trajnost

Vizualni aspekt Galaxy S23 serije navdihuje planet Zemlja, pa tudi trajnost. Izbirate lahko med štirimi naravnimi zemeljskimi toni: fantomska črna, zelena, krem in barva sivke. Modela Galaxy S23+ in Galaxy S23 sta vizualno preoblikovana, za eleganten videz se kamera sedaj bolje zliva s samim ohišjem naprave.

Z novo serijo pa se pri Samsungu bolj zavezujejo k trajnosti, saj se pri proizvodnji uporablja največ recikliranih materialov doslej. Gre za materiale, ki vključujejo recikliran aluminij in steklo, reciklirano plastiko iz zavrženih ribiških mrež, sodov za vodo in plastenk iz polietilen tereftalata (PET). Za embalažo naprav serije se uporablja zgolj 100-odstotni reciklirani papir, prejeli pa so tudi certifikat UL ECOLOGO®.

Nova Samsungova serija telefonov bo od 17. februarja 2023 na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung od 949 evrov dalje.  

Style. Več novic