fbpx

Spite v nogavicah ali bosi?

Lifestyle, Novice, Prva stran

Odgovor na to vprašanje ima veliko povezavo z našim značajem.

Spanje v nogavicah je, ali zelo priljubljeno ali zasovraženo in za nekatere popolnoma nesprejemljivo. Verjeli ali ne, znanstveniki pravijo, da ima odgovor na to vprašanje veliko povezavo z našim značajem.

Nekateri ljudje menijo, da je bolj udobno spati z nogavicami na nogah, drugi pa bolj uživajo, kadar spijo bosi. Tretjih ni. Čeprav smo prepričani, da je to stvar navade in temperature v spalnici, znanstveniki trdijo, da spanje z nogavicami ali brez v resnici o nas razkriva veliko več, kot si lahko mislimo.

ww

Tisti, ki spijo z nogavicami

To verjetno počnete, ker vas zebe v noge, čeprav v spalnici ni hladno. Razlog je lahko počasna presnova ali preprosta navada. Če čutite potrebo, da si za spanje nadenete nogavice, običajno iščete zaščito. Zelo verjetno obožujete prijetne kraje in si prizadevate za vzpostavitev globokih in zelo intimnih odnosov. Ste zelo nežna oseba in vas ne moti, da z drugimi delite svoj osebni prostor. Razvajanje in objemi vam predstavljajo srečo.

large

Tisti, ki spijo bosi

Običajno vam je preveč vroče, da bi imeli še kaj na nogah. Imate hitro presnovo in boljši pretok krvi v okončinah, tako da imate stopala vedno topla. Ste zelo neodvisna oseba, ki zelo ceni svoj osebni prostor in ste zelo previdni pri tem, koga spustite vanj. Najboljše se počutite v svoji družbi, radi imate izzive in ničesar vam ni težko narediti za ljudi, ki jih imate radi. Ste pošteni in iskreni ter včasih zahtevni. V razmerju ste pogosto zaščitniški.

Kako pa spite vi? 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam