fbpx

Spolne fantazije moških  

Odnosi, Prva stran, Spolnost

Na koncu se vse vrti okrog seksa …

Moški mislijo na seks 25 ur na dan in tega ne skrivajo. Na glas si upajo povedati marsikaj, nekatere fantazije pa vseeno zadržijo zase. In niso tako bizarne, kot si mislite.

»Dirty talk«

Če med intimnim odnosom poveste kaj »grdega« in seksi, bo večino moških le še dodatno razvnelo, saj spodbudi njihovo domišljijo in spolno slo. Najlepše je, ko ženska svojemu izbrancu v trenutkih strasti pove točno kaj si želi, mu zaupa svoje fantazije.

Prizori in filmov za odrasle

Po raziskavah sodeč naj bi moški gledali več filmov za odrasle kot ženske, saj naj bi iskali »navdih« za spolno življenje. Redko kateri moški pa bo priznal, da si želi »odigrati« katero izmed scen tudi v resničnem življenju. Zato drage ženske, spodbudite sovje moške, da vam zaupajo, kaj si želijo v postelji. Konec koncev, gre za užitek.

Radi bi vas gledali med samozadovoljevanjem

V anketi znane spletne strani za zmenke so moški priznali, da si želijo gledati partnerko med samozadovoljevanjem, saj je ženska v tem trenutku samozavestna, se zaveda svojega telesa, želja in se tega ne sramuje. Se strinjate, da je lahko zelo vroča predigra?

 

Foto: Pixabay


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam