fbpx

Spomladanska sobota

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Izkoristite prosto soboto in se predajate spomladanski energiji.

Pomlad je čas prebujanja, zato izkoristite prosto soboto in se predajate spomladanski energiji, pojdite ven in uživajte v vsem, kar se vam poleti ni zdelo primerno – npr. pitje vina rose ali gole noge.

Obleka

Od zadnje zime ste kavbojke nosile prbiližno pet milijonkrat, zato za spremembo razmislite o zanimivi obleki ali pajacu.

Superge

Trenutno so superge velik ulični trend, na katerega prisegajo tako modne blogerke kot zvezdnice. Preživite soboto v paru udobnih in razvajajte svoja stopala.

Vino

Rose lahko pijete 365 dni v letu, a najboljši občutek vam daje, ko se začne ozračje počasi segrevati. Preizkusite takšnega z namigom sadja in mineralnega zaključja, ki bo to rožasto pijačo naredil več odlično.

Torba

Eugenia Kim je zamhanila s svojo magično palčico in izdelala torbico, v katero lahko spravimo prav vse in je več kot primerna za sobotna sprehajanja po mestu.

Zapestnica okoli gležnja

Stil devetesetih let se počasi plazi nazaj med naše modne dodatke. Trend, ki se bo odlično podal k spomladanskim oblačilom.

Sončna očala

V smislu stila, so sončna očala vaša prva priložnost, s katero lahko naredite vtis na ljudi. Izberite takšna, ki bodo poudarila vašo obliko obraza.

Odprt prostor za kosilo

Perfektna spomladanska sobota pomeni, da boste čim več časa možno preživeli na zraku. Rezervirajte mizo v restavraciji s teraso, ali pa si privoščite piknik v parku.

Jakna

Denim jakna je klasičen primer pokrivala v hladnih spomladanskih večerih; letos stopite izven okvirjev in namesto klasičnega denima izberite nežno pastelno barvo.

Lak za nohte

V skladu s pomadnimi barvami pospravite v omaro temne odtenke in si na nohte raje nanesite nežne pastelne barve.

Foto: Glamuorai, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam