fbpx

Spomladansko modno obarvano druženje v Max&Co.

Moda, Novice, Prva stran, Uncategorized

Meni že tako ljuba trgovina, je ta dan prav sijala v pomladno – poletni kolekciji.

Prejšnjo sredo smo bili priča prvem sončnemu (in toplejšemu) dnevu v zadnjih tednih in dan je bil kot nalašč za prijetno druženje v trgovini Max&Co. Meni že tako ljuba trgovina, je ta dan prav sijala v pomladno – poletni kolekciji in kmalu je bila polna modnih urednic, blogerk in stilistk.

_MG_4825

_MG_4982

_MG_4816

_MG_4723

Ina, vodja trgovine in poosebljena šik dama, nam je predstavila nove smernice, ki jim sledijo v Max&Co. ter stilske nasvete Olivie Palermo, ki z njimi sodeluje, kot modna svetovalka. Ini se je pridružila še Eva, znana slovenska blogerka, ki je prisotnim predstavila svoj pogled na modne kombinacije in trende.

_MG_4738

In kaj vse smo lahko občudovale? Olivia je zagovornica vsestranskih oblačil, ki so primerna tako za službo, popoldanske aktivnosti ali večerne priložnosti in kolekcija Max&Co. nam vse to omogoča.

_MG_4811

_MG_4778

_MG_4694

Modno obarvano druženje se je nadaljevalo s klepetom ob kozarčku penine in dobrotah, ki so jih pripravili v baziliki, za lepotni zaključek dogodka pa so poskrbele lepotne ustvarjalke v Diorjevem kotičku. Novo kolekcijo si lahko ogledate v Max&Co., na Miklošičevi 1, kjer vam bodo vedno priskočile na pomoč prijazne svetovalke.

_MG_5047

_MG_4945

_MG_4823

_MG_4773

Foto: Arhiv Lili&Roza


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam