fbpx

Sporočilo moškim, ki se spogledujejo z drugimi ženskami!

Odnosi, Prva stran

Ne dovolite, da se to zgodi ravno vaši dragi!

Prišel je december in to se bo zagotovo dogajalo. Večerne zabave, vesela družba, živa glasba, ples do jutranjih ur in on – spogledovalec. Vsaka ženska se je zagotovo znašla v situaciji, ko se je jezila na svojega dragega zaradi pašenja oči na drugi ženski.

Seveda se zgodi, da ti oči zavijejo sem ter tja, vendar ko pozabite na svojo lepšo polovico, se spomnite teh besed, ki jih je zapisala neznana ženska. Odločila se je, da bo svojemu fantu, ki ves čas pogleduje za drugimi ženskami in posledično ne vidi, kaj ima pred sabo, napisala pismo in ga objavila na spletu, da ga prebere čim večje število žensk in moških, ki doživljajo enako.

“Dragi moj,

druga dekleta so videti privlačna iz enega samega razloga – ker nekdo skrbi za njih in se tako se počutijo varne. Trava je vedno bolj zelena, kadar jo nekdo redno zaliva.

9-subtle-signs-hes-being-too-flirty-with-other-women

Namesto tega, da gledaš, kaj se dogaja okoli tebe, raje skrbi za lasten vrt, ga zalivaj in neguj ter zanj redno skrbi. Seveda pa je vedno bolj preprosto uživati z žensko, za katero skrbi, ali pa je poskrbel nekdo drug.”

Spomnite se teh besed in ne dovolite si, da vaša draga začne verjeti, da ni dovolj lepa za vas, še posebno v tem prazničnem času, kjer nepotreben stres nima vstopa. 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam