fbpx

To so športni copati, ki jih sedaj nosijo zvezdnice

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Jessica Alba, Gigi Hadid Lucy Hale, Emma Roberts ter druga ‘it dekleta’ so se ogrela za obutev Athletic Propulsion Labs.

Dober dizajn in udobje sta razlog, da se vse več mladih (in ne več tako mladih) dam rado odloči za nošenje športnih copatov ali nizkih tenisk, ki so osnovni kos garderobe. Ko pa so nam tudi modni oblikovalci na pistah in še kje potrdili, da jih lahko nosimo ob najbolj različnih priložnostih, smo se dokončno ogrele zanje.

Tisti, ki nimajo pametnejšega dela, so skovali celo novo besedo za ta trend: athleisure, se pravi ‘athletic’ + ‘leisure’, kar bi lahko prevedli kot atletsko udobje ali pač športni videz za prosti čas. A teh športnih copatov bi bilo res škoda samo za v telovadnico oziroma za tek, pohod in kar je še podobnih aktivnosti.

APL celo v pastelnih barvah in kajpak tudi na obleko

Prav brez zadrege  jih lahko nosimo na krila in obleke, česar si še pred 10 ali 15 leti kar ne bi mogli predstavljati. Nič čudnega, da tudi zvezdnice z rdečih preprog, sploh pa iz Hollywooda, ki imajo tako čas, kot denar za šoping, ponavadi najprej izbrskajo s polic trgovin kakšen model obutve in ga naredijo instantno priljubljenega. Tokrat so se ogrele za športne copate Athletic Propulsion Labs (APL), ki dajejo udobje in podporo, podplat je izdelan iz spominske pene.

Gigi Hadid – trenirka je že Adidas, obutev pa je seveda APL

model iz nove kolekcije

Med prvimi, ki so si jih omislile, so bile Jessica Alba, Gigi Hadid, Lucy Hale in Emma Roberts, pa sestrski klan Kardashian, če jih omenimo samo nekaj. Mehka tkanina prekriva večji del površine teh copatov, zato se dobijo v trendovskih barvah in vzorcih, predvsem pa so na nogah videti šik. Verjamemo, da jih bo marsikatera fashionista rada nosila tudi poleti, pa ne samo v Hollywoodu.

 

Foto: Pinterest, APL, Hollywood Reporter, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam