fbpx

Športni novinar javno užalil pevko Rihanno zaradi prekomerne teže

Fit, Lepota, Lifestyle, Novice, Prva stran

Neposrečen poskus novinarjeve samopromocije

Čeprav ni na nas, da obsojamo in iščemo razloge, zakaj nekomu tehtnica kaže nekoliko večjo številko, se je pred kratkim ameriški novinar Chris Spagnuolo na zelo neprimeren način odločil, da bo svoje pripombe na ta račun delil z javnostjo.

29-letna pevka Rihanna je znana po tem, da rada pokazala golo kožo in obline v modnih kreacijah znanih oblikovalcev ter se svojega telesa ni nikoli sramuje.

Brazil by @dennisleupold

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

V zadnjem času je pridobila nekaj kilogramov, ki jih je neuspešno poskušala skriti pod izrazito ohlapnimi oblačili, zaradi česar mnogi ugibajo, ali je vse skupaj posledica nosečnosti.

Novinar, ki piše za spletno stran Barstool Sports, je prejšnji ponedeljek objavil članek z naslovom: Ali bo Rihanna s svojo debelostjo ustvarila nov, vroč trend?, ki je šel čez vse meje dobrega okusa.

V članku je zapisal, da barbadoška zvezdnica očitno preveč uživa v dobrih hotelskih kulinaričnih ponudbah in se spraševal, ali bo pevka prevzela primat Ashley Graham v plus size kategoriji.

Po plazu kritik, je spletni portal članek takoj umaknil ter se v imenu novinarja zvezdnici opravičil, Rihanno pa so še isti večer ujeli fotografi na večerji s prijatelji v elitni restavraciji Nobu, s čimer je verjetno sporočila javnosti, kaj si misli o tem slabem novinarskem poskusu samopromocije.

Dejstvo je, da je sramotenje zaradi odvečnih kilogramov v porastu, pri čemer pa so največkrat na udaru prav ženske. Sprašujemo se, kakšna bi morala biti popolna ženska, da bi zadovoljila vse, ki povsod najdejo pomanjkljivost.

Obžalovanja vredno pri vsem tem pa je, da “slabosti” največkrat iščejo osebe, ki imajo težave z lastno samopodobo in menijo, da so pristojni da svoja izkrivljena mnenja delijo s celim svetom.

 

Foto: Pinterest, Instagram, Twitter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam