fbpx

Spoznajte 10 največjih ženskarjev iz Hollywooda!

Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Kaj imajo skupnega? Predvsem dolg spisek žensk, s katerimi so ležali. So slavni, premožni in odvisni od seksa.

Filmski zvezdniki se ponavadi poročajo in ločujejo oziroma začenjajo razmerja ter jih končujejo kot po tekočem traku, kar še posebej velja za poredne fante iz Hollywooda, ki slovijo kot ženskarji in lomilci src. Meka filmskih sanj premore kar nekaj takih, ki so spravili med rjuhe številne lepotice ali pa so jih odpeljali pred matičarja in prav tako hitro šli do odvetnika za ločitve.

Kaj imajo skupnega? Predvsem dolg spisek žensk, s katerimi so ležali, skoraj vsi premorejo tudi čeden obraz (če ne sedaj, pa ko so bili mlajši), vsi pa so znani in imajo poln bančni račun ter so odvisniki od seksa. Očitno premorejo tudi zapeljiv pogled in namazan jezik, s tema dvema polagajo vse, kar stoji pred njimi v krilu. So pač rojeni igralci… Poglejmo 10 slavnih moških, ki so na slabem glasu.

John Mayer

Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Jennifer Love Hewitt, Mandy Moore, Minka Kelly, Taylor Swift, Katy Perry in še nekaj drugih je padlo na šarm mladega glasbenika in vse so menda trpele ob razhodu. Taylor Swift mu je po koncu njune zveze posvetila nekaj pesmi, najbolj znana je ‘Dear John’, v kateri pojasni, da ni edina, ki se je z njim razšla v solzah.

Jude Law

Le kaj je na teh Britancih, morda način, kako ravnajo z ženskami, da so rojeni gentlemeni ali pa je kriv britanski naglas. Imel je samo dve daljši zvezi, z nekdanjo soprogo Sadie Frost in z zaročenko Sienno Miller, pa še tema dvema ni uspel ostati zvest. Kasneje pa so ga povezovali z Lindsay Lohan, Kimberly Stewart, Natalie Portman in Cameron Diaz. Jude ima sicer kar pet otrok in to s tremi različnimi ženskami.

Colin Farrell

Na njegovem seznamu so se znašle Britney Spears, Demi Moore, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Angelina Jolie… Čedni irski igralec je pogosto končal na vrhu seznama najlepših moških, je pa tudi eden najbolj razvpitih zapeljivcev. Oženil se je enkrat, z igralko Amelio Warner je bil poročen vsega štiri mesece. Iz nekdanjih razmerij ima dva otroka, ena od njegovih bivših je celo poskusila prodati njune zasebne intimne posnetke. Menda je na njem Colin zdržal vsega 14 sekund…

George Clooney

Po koncu triletnega zakona s Talio Balsam se je Clooney zaklel, da ga nobena več ne spravi pred oltar. Zarečeni kruh je pojedel, ko se je lani poročil z odvetnico Amal Alamuddin. V vmesnem obdobju je pogosto menjal ženske, ki jih je razkazoval na rdeči preprogi ali jih gostil v svoji vili ob jezeru Como. Naštejmo jih nekaj: Lucy Liu, Renee Zellweger, Elisabetta Canalis, Stacy Keibler, Terry Hatcher in Kelly Preston.

Wilmer Valderrama

Wilmer, glavni zvezdnik serije Oh, ta sedemdeseta, ne daje videza zapeljivca, a menda je eden od njih. Sedaj je v zvezi s pevko Demi Lovato, pred njo pa je osvojil lepotice, kot so Mandy Moore, Hillary Duff, Jennifer Love Hewitt, Lindsay Lohan, Mandy Moore, itd.

Gerard Butler

Za škotskega igralca se že dolgo govori, da je serijski zapeljivec, vendar se otresa tega slovesa, češ da gre samo za govorice. Seznam žensk, s katerimi je imel razmerja, kaže drugačno podobo, na njem so se znašle Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Naomi Campbell, Paris Hilton, Rosario Dawson in spet Lindsay Lohan, ki se je, tako se zdi, zapletla s številnimi hollywoodskimi zapeljivci.

Josh Hartnett

Le kaj je na teh fantih s temnimi očmi, da ženske ob njih dobijo mehka kolena? Lepotec iz filma Pearl Harbor je osvojil kar nekaj znanih žensk, kot so Gisele Bundchen, Katie Holmes, Penelope Cruz, Rihanna in Scarlett Johansson.

Leonardo DiCaprio

Po vlogi v Titaniku se Leonardu menda nobena ni mogla upreti. Izbira predvsem blond manekenke, ki so, tudi sam priznava, njegov priljubljeni tip žensk. Med njimi so bile Bar Rafaeli, Gisele Bundchen, Toni Garrn, Erin Heatherton, pa tudi igralka Blake Lively. Leo je sedaj z manekenko Kelly Rohrbach, ki jo je menda pred kratkim zaprosil za roko.

Charlie Sheen

S priznanjem, da ima virus hiv, je prestrašil kar precej žensk, ki jih je uspel spraviti v posteljo, seznam pa je predolg, da bi ga pisali, saj gre menda za več kot 5000 žensk. Med njimi je bilo kar nekaj porno igralk. Trikrat se je poročil in ima pet otrok, med bivšimi ženami je najbolj znana Denise Richards, od katere se je ločil leta 2006.

Russell Brand

Znani komik in nekdanji soprog pevke Katy Perry, ima v Hollywoodu sloves odvisnika od seksa. Povedal je, da je včasih spal tudi s tremi ali štirimi ženskami na dan. Tudi v relativno kratkem zakonu se drugim ženskam ni odpovedal. Preden je šel na odvajanje od seksualne odvisnosti je menda uspel spati z več kot 2000 ženskami, kot se je tudi sam pohvalil v enem od intervjujev.

 

Foto: The Hollywood Gossip, Sheknows, Bustle, Metro, The Huffington Post, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam