fbpx

Spoznajte 95 – letnico, ki je svojo slavo našla na Instagramu!

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Kdo je Ernestine »Ernie« Stollberg?

Kadar je govora o street style zvezdah, leta pravzaprav niso pomembna, vendar pa v primeru Erni Stollberg moramo omeniti, da ima dama častitljivih 95 let!

Pred kratkim odkrita Instagram zvezda na svojem profilu objavlja kreacije dunajskega butika in konceptne trgovine Park.

Po pisanju revije Vogue je do tega sodelovanja prišlo čisto nepričakovano in spontano. Ernestine, ki živi v bližini omenjenega butika, je pogosto prihajala v trgovino samo zato, da pozdravi lastnike Marcusa Strasserja in Helmuta Ruthnerja, ko pa sta kupila psa, so ti obiski postavi vedno bolj pogosti.

Izkazalo se je, da je Ernie zelo fotogenična, zabavna in naravna, saj ima prirojen talent, da obleke naredi privlačne, tudi tiste bolj ekstravagantne.

Ernestine ima tudi zelo zanimivo življenjsko zgodbo. V tridesetih letih prejšnjega stoletja je bila članica židovske gledališko – plesne skupine, ki je izvajala, za tiste čase, zelo zapeljive točke. Leta 1939, tik pred nemško invazijo na Poljsko je celotna skupina zapustila Dunaj in odšla v Buenos Aires. Čeprav Ernie ni bila Židinja po rodu, se je poročila z Židom in se po koncu vojne vrnila na Dunaj. Strasser priznava, da ima zaradi dejstva, da se je vojni izognila, posebno energijo. Zaradi plesne preteklosti je bil prehod v poziranje pred kamero zelo preprost, saj je bila tega navajena že v mladih letih.

»Če obleče nekaj frajerskega, se njen izraz temu takoj prilagodi, tako da pri fotografiranju ne potrebuje nobenih navodil in podobno velja za elegantna oblačila,«

je povedal Strasser.

Danes Ernie Park obiskuje dnevno, saj pride ob 11.00 in odide ob 18.00. Lastnika pravita, da ne prihaja samo zaradi fotografiranja, ampak se pogovarja tudi s strankami in je postala že del osebja. Kadar imajo nekaj minut prostega časa, Marcus s pomočjo svojega iPhona posname nekaj fotografij, ki jih objavi na Instagramu.
V nadaljevanju si poglejte nekaj fotografij, ki so živ dokaz, da pristnost nima nobene povezave s starostjo.

Foto: Instagram Park_Wien


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam