fbpx

Spoznajte manekena, ki je svojo kariero začel v 60. letu starosti in navdušil svet!

Moda, Novice, Prva stran

Nikoli ni prepozno!

Philippe Dumas, 60-letni Parižan je dokazal, da nikoli ni prepozno za uresničevanje svojih sanj. Sicer odvetnik po izobrazbi je objavil vrsto svojih fotografij na svetovni splet in navdušil svet.

Vse svoje življenje je delal v filmski industriji in marketingu, 2015 pa se je odločil, da začne svoj posel in za zabavo spremenil svoj videz. Pustil si je brado in se začel oblačiti drugače kot običajno. Ko je opazil, da je okolica navdušena nad spremembo, se je odločil, da bo nekaj svojih fotografij objavil na spletu.

hipster-pensioner-fashion-model-philippe-dumas-25-5759892f85c52-png__700

Upokojen sem, vendar ne bom obupal. Dal bom zadnjo priložnost svojim sanjam, da postanem model. Imam to v sebi?, je napisal Dumas na Imguru, kjer je objavil fotografije.

Kmalu po tem, ga je pozvalo več modnih agencij, več kot 360.000 ljudi pa je videlo njegovo objavo. Priznava, da vedno pazi na svoj videz in prehrano, vendar mu je uspelo uresničiti sanje šele potem, ko se je odločil svoje življenje popolnoma obrniti na glavo.

Na vprašanje, kaj si še želi, je odgovoril: “Delal bi kampanjo za Chanel in Dior. Vsi imamo svoje sanje, vaše pisanje bi mi lahko pomagalo, kdo ve.

f1

f2

f3

f4

Foto: Instagram/@dumphil


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam