fbpx

Spoznajte najbolj duhovito modno blogerko

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran, Znani

Nenavadno dekle v modnem svetu, ki je postala znana po svojem edinstvenem smislu za humor.

Humor je prenesla tudi na svoj blog Man Repeller, ki je danes eden izmed vodilnih naslovov za vse, ki mode in uličnega stila ne jemljejo čisto resno. Man Repeller ima danes več kot 15 zaposlenih in sebolj posveča predvsem kakovostnim vsebinam kot pa trendovskim novicam za široko občinstvo.

54aa7a1565508_-_elle-00-leandra-h-elh
V sklopu nove strategije, ki jo je ustanoviteljica Leandra Medine razvila na svojem, več kot uspešnem portalu, je osnovala tudi video platformo na YouTube kanalu, kjer objavlja duhovite in zelo originalne posnetke svojih newyorških avantur in zanimive intervjuje.

hqdefault

V rubriki »The Chatroom« gosti osebe, ki jo navdihujejo in s katerimi v nekaj minutnemu pogovoru z njimi govori o njihovih karierah in uspehih, medtem ko si hkrati izmenjujejo nasvete o modi in življenju.

Tako je Leando znana oblikovalka Jenna Lyons ob priliki naučila, kako z zaprtimi očni nanesti šminko in kakšno je pravilo pri vihanju srajčnih rokavov. Chanelova muza Ines de la Fressange pa je z blogerko delila nasvete, kaj mora vsaka Francozinja imeti v svoji omari.
Poleg tega je gostila še Alexo Chung, Iris Apfel, Karlie Kloss, Lenu Dunham, Diane von Furstenberg in neštetih drugih dam, ki jo navdihujejo.

Poglejte si enega izmed duhovitih prispevkov, ki so nastali na ulicah New Yorka:

Foto: Pinterest, ManRepeller


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam