fbpx

Spoznajte najbolj šik čevlje letošnjega leta!

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Modni zadetek v polno.

Modna znamka The Row, katere lastnici sta eni izmed najbolj znanih dvojčic na svetu, Mary-Kate in Ashley Olsen, je že nekaj časa ena izmed naših najbolj priljubljenih znamk.

Njune kose odlikujeta visoka kakovost in minimalističen videz, poleg oblačil pa sestri ponujata tudi modne dodatke, med katerimi so čevlji, do katerih tudi največje modne poznavalke nikoli niso ravnodušne.

Vsako sezono predstavita nekaj novih kosov in čeprav je v primerjavi z drugimi modnimi znamkami, zelo skromen, se prav pri čevljih Mary-Kate in Ashley trudita, da se o njih govori. To sezono sta predstavili model Coco, ki bi jih na prvi pogled lahko zamenjali z balerinkami, če pa jih pogledamo od blizu pa ugotovimo, da so to natikači z minimalnimi petkami.

Coco natikači so del resort kolekcije 2017, navdih pa sta oblikovalki črpali iz preteklosti, saj dišijo po retro videzu. Čevlji so iz semiša in izdelani v Italiji, na voljo pa so v dveh barvnih kombinacijah: črni ter črni / beige, ki je sodeč po objavah na družbenih omrežjih najbolj priljubljena.

Za pridih ženstvenosti so model okrasili s pentljo. Prav zadnja je v kombinaciji z zašiljenimi konicami modni zadetek v polno in razlog, da jih trendseterke tako obožujejo. Čevlje si lahko kupite v večjih izbranih modnih blagovnicah in na njihovih spletnih straneh, kot je Bergdorf Goodman.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam