fbpx

Spoznajte najbolj trendovsko barvo jeansa v 2018!

Moda, Novice, Prva stran

Kakšne kavbojke bomo nosili? Kot je videti, je spet v ospredju temen jeans, česar se bodo razveselili ljubitelji klasike.

Včasih se zazdi, da se modni trendi vrtijo okoli svojega lastnega repa in da se marsikaj, kar smo nekoč že videvali, čez leta ponovi. Tako je tudi z jeansom oziroma s kavbojkami, izdelanimi iz tega večnega, nepogrešljivega in praktičnega materiala.

Gotovo se spomnite, da so kavbojke, ta osnovni kos oblačil, v zadnjih sezonah oblikovalci oziroma modne znamke temeljito predelali: dodali so jim najrazličnejše okraske, denimo volančke, bisere, nenavadne zaključke na robovih kavbojk, na pasovih in na žepih. V modi je bil tudi ‘grunge’ slog, značilen za 90. leta.

Ko pa gre za novo sezono in za trende, ki jim bomo priča v 2018, je modna industrija za prihajajočo sezono ponovno dala prednost – klasiki. Ah, ta dobra in nepogrešljiva klasika. Kavbojke bodo spet dobile videz uglednega oblačila, primernega tudi za v službo.

Če smemo sklepati po novih kolekcijah, ki so jih predstavila vodilna imena mode, kot so Versace, Max Mara, Tibi, Fendi in še mnogi drugi, bodo ponovno na svoj račun prišli ljubitelji preprostega, temnega jeansa (zdi se, kot da v resnici nikoli ni šel iz mode, kajne?). Spomnite se, kakšnega ste nosili okoli leta 2000 – to je to.

Take 2? #dangerouscurvesahead #darkdenim @badgalriri #tomford

A post shared by ⚡️Fashion, Fame and Facts⚡️ (@celebrity_vice) on

Vsestranski, klasičen trend v temno modri oziroma indigo barvi, bo izvrstno opravil svojo vlogo tako za dnevne kot večerne priložnosti, najbrž pa ste sami že pred leti ugotovili, da se temen jeans poda na prav vse. Temno moder jeans (najbolj priljubljene bodo surove, čim manj obdelane tkanine) z opaznim prešivanjem že nosijo trendseterke, kot je pevka Rihanna (ta se je odločila kar za ‘total look’ v indigo jeansu) in še druga ‘it’ dekleta.

Zato pohitite v omare pogledat, ali ste skladno s pregovorom ‘čez sedem let vse prav pride’ svoj najljubši temno moder jeans pospravile na varno, v nasprotnem primeru pa vam bodo tudi v vaši najljubši modni trgovini to pomlad zanesljivo ponudili ‘novi stari’ trend.

 

Foto: Instagram, Profimedia, Refinery29, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam