fbpx

Spoznajte nov model kavbojk, ki ga čislajo ljubiteljice mode

denim, kavbojke, Moda, Novice, trend, Ženska moda

Modna dekleta in blogerke so se dobesedno zapodile za tem modelom, saj se ga da zelo preprosto stilirati z večino oblačil za vsak dan. Po silhueti spominja na fantovski jeans.

Jeans oziroma dobre stare kavbojke – le kaj bi počele brez tega čisto zares osnovnega oblačila, ki je več kot samo to, saj se ob primernem kroju v trenutku spremeni v ‘it modni kos’?

Fashioniste oziroma modne dame, ki dobro vedo, kaj je v trendu, so se ogrele za kavbojke, za katere se nam sicer dozdeva, kot da smo jih že videle, toda… Počakajte trenutek. Res so ‘mamine kavbojke’ oziroma mommy jeans, a vseeno – drugačne.

Gre za model jeansa, ki je sicer podoben ‘maminim kavbojkam’, ki so obnorele svet pred nekaj sezonami, a te, ki jih zadnje tedne nosijo vsa ‘it’ dekleta z Instagrama, so po silhueti veliko bolj podobne moškim oziroma fantovskim kavbojkam.

View this post on Instagram

??

A post shared by ????? ?? ??? ???? (@deniselamee) on

Ne gre torej za revolucionarno nov model, pravzaprav gre za križanca med boyfriend jeansom in ‘mommy’ jeansom, modne blogerke pa so se dobesedno zapodile za njim, saj ima prednost, da se ga da zelo preprosto stilirati z večino oblačil za vsak dan.

D. S.

Foto: Instagram, Imax Tree, Glamour


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam