Spoznajte viralni izdelek, ki mora biti del vaše rutine to poletje!

10. junij 2024

Spoznajte viralni izdelek, ki mora biti del vaše rutine to poletje!

10. junij 2024
Foto: Skintegra

Si želite zelo visoke zaščite pred soncem, a brez belih madežev ali mastenja kože? Spoznajte ikonični negovalni izdelek Skintegra Solar II SPF50.

Znamka Skintegra je predstavila vlažilni in matirajoči fluid za obraz, ki zagotavlja zelo visoko UV zaščito širokega spektra (UVA + UVB), zaradi česar je nepogrešljiv del vaše poletne rutine. Solar II SPF50 izstopa tudi po zelo visoki stopnji zaščite pred UVA sevanjem! UVA-PF tega izdelka znaša kar 49,1.

Foto: Skintegra

Zaradi dodanih antioksidativnih in vlažilnih sestavin kot so ektoin, zeleni čaj, betain in vitamin E, je Solar II SPF50 idealen izdelek za vsakodnevno zaščitno nego za vse vrste kože. Izdelek je dermatološko testiran in je primeren tudi za občutljivo kožo. 

Foto: Skintegra


Če imate radi izjemno lahke in hitro vpijajoče se teksture brez olja ter iščete dobro ravnovesje med vlaženjem in zdravim videzom brez pretiranega sijaja, bo Solar II vaša vsakodnevna zaščita pred soncem. 

Foto: Skintegra

Izdelek nanesite po običajni negovalni rutini, tisti z bolj mastno kožo, pa ga lahko uporabljate tudi samostojno. V spletni trgovini znamke izkoristite 20 % popust na vse izdelke, ki velja do 10. junija 2024.

Style. Več novic