fbpx

“Spoznal sem veliko lepih žensk, vendar sem vedno iskal popolno.”

Odnosi, Prva stran

Ne samo ženske, tudi moški iščejo popolnost ?

Veliko število ljudi je trdno prepričanih, da jih nekje čaka sorodna duša in imajo zato previsoka pričakovanja. Prav zaradi tega prepričanja se mnogi samski ljudje sprašujejo, kaj je z njimi narobe, da nikakor ne najdejo nekoga, s katerim bi se popolnoma razumeli. Predstavljamo vam poučno kratko zgodbo moškega, ki je iskal to popolnost.

Učenci so nekega dne nagovorili svojega profesorja:

Tako ste modri in iskreni. Vsi vas spoštujejo in vas posnemajo. Vendar pa nas zanima ena stvar, zakaj še niste poročeni?

Preberite tudi: Kako veste, da je razmerje tisto pravo?

že

Profesor, začuden nad vprašanjem sprva okleva, nato pa je odgovoril:

Veste, jaz sem vedno iskal popolno žensko! Med iskanjem, sem prepotoval mnogo držav. Samo enkrat sem ljubil prelepo žensko, bila je tako neverjetno lepa! Niti en moški se ni mogel upreti njeni lepoti, a žal njena duša ni imela takšne lepote, zato sva se po nekem času razšla. Potem sem spoznal mlajšo dekle. Bila je lepa in pametna pa tudi izobražena, ampak na žalost, sva imela različna karakterja in sva prekinila najin odnos. Spoznal sem veliko lepih žensk, vendar sem vedno iskal popolno.”

In kaj se je zgodilo, ali niste srečali takšne?” so vprašali učenci.

Sem. Spoznal sem jo! Nekega dne se je pojavila prav takšna: popolna ženska – pametna, lepa, očarljiva, živahna, elegantna, dobra. Z eno besedo – popolna!

In potem ste se poročili?!” so nestrpno vprašali učenci.

Ne. Na moje veliko razočaranje, se je izkazalo, da tudi ona išče popolnega moškega.

Zgodbo lahko zaključimo z mislijo, da mnogi iščejo popolnost v drugih, in ne delajo na svoji popolnosti. Življenje ni pravljica in popolnega partnerja ni. Prav zato obupajo nad iskanjem in celo nad odnosom.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam