fbpx

Spretni manipulatorji: Osebe, rojene v teh znamenjih, vedno dobijo, kar hočejo!

Odnosi

Kadar moramo storiti nekaj, česar ne maramo, včasih to skušamo prevaliti na koga drugega in to je čisto normalno, ampak nekateri to počnejo ves čas.

Določena horoskopska znamenja to obvladajo tako prefinjeno, da jim je to že postala rutina.

To so najbolj spretni manipulatorji:

Vodnar

Vodnarju je svet dolgočasen že od rojstva. Osebe, rojene v tem znamenju, se obnašajo, kot da so nad vsemi in ne želijo razmišljati o delu. Vse, kar zahteva delo in trud jim je izpod časti in zaradi tega tudi lahko izbirajo partnerje – iščejo podrejeno osebo, s katero je lahko manipulirati, in ki verjamejo, da je Vodnar nad vsemi. Vodnarji so veliki snobi in nimajo usmiljenja do partnerja, ki ne naredi tistega, kar jim rečejo. Svojega partnerja ali prijatelja prepričajo v vse, vendar uslug nikoli ne vračajo.

Dvojčki

Če jim uspe z nekom zdržati več kot teden, potem Dvojčki najdejo način, kako ga pokoriti, in ga prisiliti, da dela, kar želijo sami. Osebe, rojene v tem znamenju, so zelo obotavljive, zato vse odločitve prepuščajo partnerju. Težko se odločijo za posel, in če se že, naredijo to na pobudo drugih. Dvojčki so sebični in redko upoštevajo potrebe drugih.

Devica

Devica, ki v službi gara, se doma zelo rada sprosti in počiva, ne glede, da to želi tudi njihov partner, katerega delo je mogoče še bolj naporno. Takoj, ko zaključi s službo, Device zaključijo z vsemi opravili. Daljinski upravljalnik je lahko stran samo pol metra, vendar bo od partnerja zahtevala, da mu ga izroči. Device so zelo glasne in rade dajejo navodila partnerju, ki pa bo zanje naredil vse, sicer lahko poslušajo večurno pritoževanje.

Rak

Osebe, rojene v znamenju Raka, so zelo razvajene in celo življenje od drugih pričakujejo, da naredijo tisto, kar bi morali narediti pravzaprav sami. Raki še posebej sovražijo hišna opravila in zaradi tega se celo poročajo: da bi imeli svojega osebnega slugo, ki bo plačeval račune, pral perilo, kuhal, pospravljal ter živel za naslednji ukaz svojega ljubljenega Raka.

Bik

Najbolj leni horoskopski znak ostaja len tudi v zvezi. Če je treba kaj storiti, Bik ne bo niti s prstom pomignil, saj ima svojega partnerja, ki bo poskrbel, da bo vse urejeno. Osebe, rojene v tem znamenju, se tega zavedajo, vendar jim ne pri tem na kraj pameti, da bi se spremenili. Lahko živijo v popolnem kaosu in jih to ne moti. Vse je v redu, dokler jim ni treba česa očistiti.

Ribi

Ribe vedo, kako vse doseči s tem, da se prelevijo v žrtev, zato rabijo močnega partnerja, ki jim bo delal vse. Osebe, rojene v tem znamenju, iščejo osebe, ki jih njihovo trpinčenje ne moti in ki se ne cenijo dovolj, da bi se postavili zase.

Foto: Instagram, Pixel


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam