fbpx

Srajca, ki je obnorela modne navdušenke na Instagramu!

Moda, Novice

Pred tedni smo že pisali, da bo srajca eden izmed ključnih kosov letošnje jeseni, zdaj pa smo našli tudi modno znamko, ki je »kriva« da so njihovi modeli eni izmed najbolj fotografiranih na Instagramu.

Orsenud Iris je mogoče res neznano ime, vendar ste njihove kose nedvomno že opazili na družbenih omrežjih. S sedežem v New Yorku je ta znamka ena izmed najbolj priljubljenih med trendseterkami, zvezdnicami in ki že leta predstavlja nekaj ključnih kosov, ki so po pravilu, vedno razprodani.

Lanskoletni it kos modne znamke so bili crop topi z odebeljenim šivom pod prsmi, letošnjo jesen pa je njihov favorit srajca z gumbi, ki spominja na steznik ter širokimi rokavi.

Kos, ki smo ga videli skoraj na vsaki popularni influencerki in manekenki, je postal zelo hitro eden izmed it kosov sezone.

Poleg srajc je ta mlada modna znamka znana po zanimivih kosih, ki so izdelani iz lahkotnih materialov, svile, lana in bombaža, svojo popularnost pa so si zgradili s pomočjo Emily Ratajkowski, Belle Hadid, Aimee Song ter igralki Tiffany Haddish, ki se je v njihovem belem kombinezonu pojavila v modni bibliji Vogue.


 

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam