fbpx

Srajčna obleka se vrača tudi to pomlad

Lifestyle, Moda, Prva stran, Ženska moda

Njihova prednost je, da so hkrati klasične in sodobne, preproste in učinkovite ter so lahko za poslovne kot tudi vsakodnevne …

Že lani smo jih nosili in pričakovati je bilo, da jih bodo tudi letos polne prodajne police.

Obleke, ki so videti kot malo daljše srajce, so v rekordnem času pridobile simpatije številnih modnih navdušenk, ki se še nekaj časa ne bodo odrekle temu praktičnemu in hkrati zelo elegantnemu kosu, ki ga lahko nosite od jutra do večera.

In če sodimo po streetstyle fotografijah iz svetovnih prestolnic, fotografijah IT deklet iz Instagrama, jih bomo kmalu videli tudi na naših ulicah.

LA feels ? photo by @linatesch

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Njihova prednost je, da so hkrati klasične in sodobne, preproste in učinkovite ter so lahko za poslovne kot tudi vsakodnevne priložnosti, kar je v večini odvisno od izbire obutve.

Zaradi vsega navedenega se zelo dobro ujemajo s slogom več posameznic, zato lahko brez dvoma pričakujemo še več oboževalk t.im. »shirt dress«.

☀️ & ?’s #sanmigueldeallende

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Na voljo so v vseh dolžinah, barvah in materialih, zato je primerna za tako rekoč vsak slog. Le redko kateri kos oblačila, je v eni potezi videti tako trendovsko in urejeno.

Foto: Instagram/carodaur, instagram/sincerelyjules, Zara, instagram/stylebymenikkib


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam