fbpx

Sreča je stvar izbire in ne življenjskih okoliščin!

Odnosi

Ko na življenje začnete gledati s svetlejše plati, lepe stvari same najdejo pot do vas.

Zdi se, da smo ljudje programirani, da se držimo stvari, ki jih poznamo in ki smo jih navajeni. Tu delamo največjo napako, so soglasni psihologi.

Potreba, da ljudje v vsem najdejo pomanjkljivosti, potisne človeka vse globlje in globlje v prepad in začaran krog. Pozno se naučijo, da je sreča stvar izbire in ne okoliščin, ki jih obdajajo. Kdor ni zadovoljen s trenutnimi stvarmi v življenju, lahko to brez izjeme spremeni, je prepričan ruski psiholog Labkowski.

Do sreče se pride, sreča ne pride sama. Srečo si morate ustvariti sami, saj tega nihče ne bo storil namesto vas. Če samo tarnate in čakate, da se bodo zgodile lepe stvari, zapravljate dragoceni čas.

Image: 152035602, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes

Izhod iz cone udobja je ključna. Če želite v življenju nekaj spremeniti, je pomembno, da se premaknete k temu cilju in začnete sprejemati izzive. Če ste nezadovoljni, nekaj spremenite!

Konec koncev, če bi nam vsem bilo usojeno biti celo življenje na enem mestu, bi imeli korenine namesto nog, se strinjate?!

Če vam ni všeč, kako vidite svoje življenje, spremenite svoje stališče.

Na življenje poglejte z drugega zornega kota in spremenite svoj odnos do njega. Začnite odkrivati življenje z začetka. Izkušnje in nenehne analize ne bodo ničesar spremenile. Nehajte razmišljati o stvareh, nad katerimi nimate nadzora.

Image: 261239073, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes

Namesto da bi se bali in temeljito analizirali vsako odločitev, ki jo morate sprejeti, zaupajte svojemu instinktu. Včasih tveganje in negotovost vodita do presenetljivih rezultatov.

Če vam življenjska pot ni všeč, se lotite druge poti.

Nikoli ni prepozno, da spremenite življenje. Ne glede na to, koliko ste stari, spremenite stvari, ki vas dušijo.

Uživajte v življenju in če vas pri tem ovirajo toksični ljudje, služba ali okolica, jim obrnite hrbet.

Čeprav so to velike odločitve, samo te vodijo v mirno življenje. In dokler ste na poti do njega, je pomembno, da se naučite ceniti to, kar trenutno imate, zaključuje Labkowski.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam