fbpx

Sta ti sedemletnici najlepši dvojčici na svetu?

Lepota, Lifestyle, Novice, Prva stran, Style Mama, Tuja scena, Zanimivosti

Lepotički iz Kalifornije sta prve ponudbe za fotografiranje dobili že pri šestih mesecih.

Leah in Ava Marie Clemens veljata za najlepši dvojčici na svetu, postali pa sta tudi pravi zvezdi na Instagramu. Čeprav so nazivi ‘najlepši dvojčici na svetu’, ki govorijo o zunanjih atributih, nesmiselni, sploh, ko gre natečaje, na katerih sodelujejo otroci (dejstvo je, da je vsak otrok svojim staršem najlepši), je treba priznati, da sta sestrici iz Kalifornije obdarjeni s posebno lepoto.

Krasijo ju angelske poteze obraza in zares imata prečudovite oči, kar je njuna mati Jaqi opazila že takoj ob njunem rojstvu. Zato ne preseneča, da sta pri samo sedmih letih postali uspešni junior manekenki, ki ju na Instagramu imenujejo ‘najlepši dvojčici na svetu’.

Odkar je njuna mati Jaqi, ki je tudi sama lepotica, objavila prvo fotografijo svojih dvojčic na tem družbenem omrežju leta 2017, komplimenti kar dežujejo in vsi so polni občudovanja. No, Jaqi, ki ima poleg dvojčic še enega otroka, je sprva zavračala ponudbe za slikanje svojih otrok, te je namreč dobila od agencij že, ko sta imeli dvojčici šele šest mesecev.

Ko pa sta deklici 7. julija 2017 dopolnili sedem let, je Jaqi v vseh teh sedmicah videla neko znamenje in se odločila, da objavi sliko dvojčic na Instagramu. Zasloveli sta dobesedno čez noč.

Lep oče, lepa mama – lepi otroci

Zadeva je sicer dvorezen meč, saj na javno dostopnih družbenih omrežjih prežijo, kot vemo, tudi ljudje prav nič poštenih namenov, ki oprezujejo za podobami otrok in mladoletnih oseb.

Vsekakor pa se je treba strinjati z naslednjim: s skoraj pol milijona sledilcev imata Clemensovi dvojčici pred seboj zanesljivo svetlo prihodnost, zagotovo bomo o teh lepotičkah še slišali.

 

Foto: Instagram, Wall.hr


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam