fbpx

Stradivarius teniske z resicami

Moda, Novice, Prva stran

Različica popularnih Stan Smith superg.

Trend športnih copatov se sodeč po kolekcijah high street znamk ne upočasnjuje, in so vedno bolj zaželeni model športnih copatov, ki jih enostavno morate dodati v svojo zbirko obutve. Velikani, kot sta Nike in Adidas sta že zdavnaj razširila svoj imperij izven športnega terena, nedvomno in vztrajno vladata uličnemu slogu svetovnih prestolnic, prav tako pa se za svoj kos torte bori tudi znamka Reebok.

High street znamke se morda težko borijo s kakovostjo takih imen kar se tenisk tiče, vendar tu in tam v svojih kolekcijah so nekateri modeli vredni naše pozornosti, in takega smo našli v Stradivariusu.

11s

stradivarius4

Ta model je različica popularnih Stan Smith športnih copatov, kar ni presenetljivo, saj so zasegle prestol zaradi čistih linij in elegantne oblike, ki se prilega katerikoli kombinaciji in stilu. Stadivarius model lahko najdemo v pastelno rožnatem odtenku z dodatkom usnjenih resic, katere je med prvimi na svojih “slip-on” teniskah uporabil Marc Jacobs lansko leto. Prav ta očarljiva pdrobnost je zaželjena, saj zaradi tega izstopa iz množice, medtem ko je rožnata barva športnih copatov Pantone imenovana za barvo te sezone in vsem je jasno, da bo prevladovala to pomlad.

Minimalizem s kančkom usnja je na voljo po ceni 29,95 eur in je tudi na seznamu naših želja.

stra

Foto: Instagram, Stradivarius


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam