fbpx

“Stara sem 45 let in razmišljam, da bi šla nazaj v mama hotel!”

Odnosi

Ko je govora o mama hotelu, imamo največkrat v mislih neodrasle moške, ki se nikakor že želijo osamosvojiti. Naj si bo to mit ali resnica, statistično gledano, je takih ljudi vedno več, ne glede na spol.

Mogoče so razlogi povsem ekonomski – brezposelnost, nezmožnost kredita zaradi nizkega osebnega dohodka, ali pa pač samo udobje, ki si ga želimo prav vsi.

Ena izmed takih je tudi naša bralka, ki je že krepko v svojih 40-ih letih. Razmišlja, da bi se vrnila nazaj v domači pristan. Tako je zapisala na forumu:

“Sem samska 45+. Imam solidno službo, plača okrog 1.600 evrov, živim v najemu, partnerja nimam in ga ne nameravam več imeti.

Resno razmišljam o tem, da bi se vrnila k staršem. Tu gor berem kako se posmehujete ljudem, ki živijo pri starših, jaz pa se sprašujem, zakaj ne? Na papir dajem za in proti: vseeno bi imela dovolj lastnega prostora in samostojnosti, domačo hrano, skoraj nič stroškov, ogromno prihrankov, družbo, po drugi strani sobivanje (čeprav z meni najljubšimi ljudmi), delno prilagajanje, itd.

Prosim, naštejte mi vaše misli zakaj da in zakaj ne, da razširim svojo listo in se lažje odločim.”

kaj so ji odgovorili bralci, pa si preberite TUKAJ.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam