fbpx

“Starša se hočeta preseliti v Afriko. Kdo pa bo pazil na moja otroka?”

Odnosi

Ko starši “uničijo” načrte svojih otok …

Moja dva sta šla lani v pokoj. Vse lepo in prav, oba sta to leto veliko priskočila na pomoč, sploh v času korone bi najbrž službo izgubila, če ju ne bi bilo zaradi varstva otrok.

Ampak zdaj resno razmišljata, celo eno nepremičnino sta našla dol, da bi se odselila v Maroko -Agadir, nekje ob morju baje. Pa bi onadva z našparanim kupila to v Maroku, stanovanje bi pa obdržala, da bi čez poletje sem prihajala. Ker bo tam vroče, pa da nas malo vidijo…

Meni to nikakor ne gre, se nama s partnerjem ne bo izšlo, tamali- 1 leto – bi se naj še pazil pri babi, o tem smo pred meseci govorili, zdaj pa to… Če gre v vrtec, ne vem kako bom uredila, da bo prišel kdo okoli treh po oba otroka, ker s partnerjem delava on do 17.00, jaz do 17.30. Sploh mi ni jasno, kaj naj…onadva pa da tukaj ne moreta pomagat.

Pa kaj zdaj rineta v Afriko ko je toliko bolezni. Da bi šla enkrat novembra dol in uredila nakupe.. pa saj sploh ne vem, kako če je vse zaprto. A ni prepoved odhoda v Afriko? Zdaj moram pa razmišljati kaj septembra, ali otroka vpisati v vrtec, ker onadva sta sicer “lahko na razpolago do novembra, potem pa se bo videlo. ..Sem tako jezna, da sem se zadnjič zdrla na mamo in zdaj ne govorim z njo. saj vem, da je njuno življenje in vse, ampak a jaz pa nič ne štejem?

Kaj menite, je prav, da je naša bralka užaljena? Komentarje si lahko preberete TUKAJ.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam